Fetele de la ASIA s-au reunit..pentru o seara

asia

Astazi, Catalin Maruta a reusit, cu emisiunea Happy Hour, sa realizeze o “minune”. Una dintre trupele ce facea furori in anii ’90 si ale carei piese se aflau pe buzele oricarui adolescent, s-a reunit pentru o seara. Anca, Sorana, Irina si Anemona sau, mai pe scurt, ASIA, au acceptat invitatia lui Maruta si au interpretat, dupa zece ani, piesa care le-a facut celebre, “Inima mea“. Fetele, care nu pot sa nu remarc ca aratau senzational, au demonstrat astfel ca, dincolo de interese, mai presus de orice, ramane prietenia dintre membrii unei trupe de succes.

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter

3 thoughts on “Fetele de la ASIA s-au reunit..pentru o seara”

 1. Emisiunea a fost super, iar partea de emisiune care le-a inclus pe fetele din ASIA a fost pe placul inimii mele.
  Pentru Anemona care face teatru si film de 10 ani si nu a a mai cantat, sa cante live cred ca a fost o provocare, si mie mi-a placut cum a cantat. Stiu ca are o voce calda si placuta pt ca am vazut pe youtube-anemona la happy hour- o secventa in care canta live o melodie a lui Britney si o canta super. Vocea ei te unge pe suflet.
  Anca canta la fel de bine ca intotdeauna, dar ea a cantat mereu, Sorana are aceeasi voce ragusita usor, dar imi place cum canta, Irina canta tehnic corect, dar neprietenos, fara caldura. Ca melodie in voce prefer vocile Soranei si Anemonei. Le poti deosebi usor si iti raman in minte.

  Una peste alta fetele au fost o prezenta foarte placuta si Maruta a avut o idee geniala.
  Sa le mai inviti, Maruta! Sau macar pe cate una din ele daca nu pot toate odata.
  Bravo PRO TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *