Concert Paul Van Dyk la World Trade Plaza

paulDJ-ul si producatorul Paul Van Dyk revine in Romania in luna decembrie, conform themission.ro. Evenimentul va avea loc pe 22 decembrie, in complexul World Trade Plaza din Bucuresti.

Luna decembrie este plina de surprize. Daca mai intai s-a anuntat Tiesto la Sala Polivalenta pe 1 decembrie, apoi Sasha si Joshn Digweed in Kristal Club pe 21 decembrie, acum este timpul pentru o revenire in forta a germanului Paul Van Dyk.

Cu un album nou lansat, Paul Van Dyk are pregatit un turneu de promovare urias, cuprinzand unele din cele mai importante centre clubbing din lume.

Paul Matthias s-a nascut pe 16 Decembrie 1971 in Eisenhuettenstadt, in Germania de Est, si a crescut in Berlinul comunist. Prin intermediul Westside TV si posturilor de radio occidentale a reusit sa descopere o muzica interzisa, care l-a fascinat. Trupe ca New Order sau The Smiths se afla printre influentele majore ale artistului german, efectele revolutiei muzicale din Manchester si a clubului The Hacienda patrunzand pana in teritoriul comunist al Germaniei. De atunci si pana acum au trecut multi ani, timp pe care Paul Van Dyk nu l-a pierdut in zadar; rezultatele sale discografice sunt cea mai buna dovada.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *