Concert byron 17 iunie 2009

Concert byron in Vama - 17 iunie 2009
Concert byron in Vama - 17 iunie 2009

Pe 17 iunie 2009 byron merge in Vama Veche

Prima trupa autohtona care a lansat pe piata muzicala din Romania un DVD cu inregistrari acustice, byron, soseste pe litoralul romanesc.

Formatia bucuresteana, care a lansat, in premiera, in toamna anului trecut “Acoustic Drama”, va fi prezenta in Vama Veche vineri, 17 iulie, pentru o sustine un concert pe terasa Papa la Soni.
Astfel, incepand cu orele 22.00, Dan Byron si colegii sai, Costin Oprea, chitara, 6fingers, clape, Ovidiu Baciu, tobe si Vlady Sateanu, bas, vor putea fi urmariti intr-o reprezentatie live speciala.

Dan Byron a pus bazele formatiei sale in anul 2006, dupa experienta acumulata in cadrul trupelor Agathodaimon, Kumm sau Urma, iar primul concert, sustinut in acelasi an, de Ziua Nationala, a fost “sold-out”. Activitatea muzicala a grupului a fost intensa, in 2007 fiind lansat albumul “Forbidden Drama”, iar dupa numai sase luni, Byron a concertat pe scena mare de la Stufstock. In 2008, membrii formatiei au participat la toate marile festivaluri din tara, precum Peninsula, Rock la Mures, Ursus Fest, UltraFest, Ultimul Fir De Nisip, dar au sustinut si nenumarate concerte in cluburi.
Irina Putineanu

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *