Oferte de revelion, tara sau strainatate

Oferte de revelion, preturi prin tara si strainatate

Iata a mai trecut un an, cu bune cu rele este al nostru acusi fost 2007. Vine un 2008 care se anunta ceva mai bun pentru cativa dintre noi.
Trecerea trebuie sa se faca intr-un loc mai special in care nu am mai fost, cu prieteni, iubit(a) sau de ce nu, noi cunostinte. Cei care au fost putin mai dezorganizati asa ca mine incep sa-si puna intrebari de acum unde si cu cine vor merge dar altii au vrut sa fie siguri si si-au rezervat deja, ba prin Poiana Brasov ba prin Moneasa, Parang, Straja, Sinaia asta in cazul in care ori sunt patrioti ori sunt deja un grup de oameni care si-au planificat de ceva timp si nu mai pot da inapoi, ori eu mai stiu.
Haideti totusi sa gandim putin: in Poiana Brasov cazarea la un hotel cu patru stele / 6 zile costa 2000 de euro, in Thailanda un hotel cu 5 stele pentru aceeasi perioada ne ajunge la 1500 euro, pai mai pun ceva, imi iau o noua pereche de schiuri + o placa si poate si ceva toale de sezon ?
Deci pana una alata sa lasam patriotismul de o parte dar totusi ce se intampla, majoritatea hotelurilor, vilelor sunt deja full, romanii fac rezervari de revelul trecut sau de prin vara, e tara asta plina de bani sau ce ?
Eu unul am decis asa: am sa impusc doi iepuri odata, 1 vreau sa fac revelul sub soare si 2 sa-mi vad un amic mai vechi, locatia este in Spania orasul Vigo. Chiar ieri am discutat cu el, drumul nu costa mai mult de 200€, cazarea nici nu incape in discutie ramane sa vedem cum facem cu distractia care cu siguranta o sa fie ;)
Dupa revel am sa optez daca imi permite buzunarul pentru muntii Alpi din Austria. Cazarile in Austria sunt destul de accesibile poti sa ajungi pe o perioada de 5 nopti la suma de 100€ asta intr-un apartament cu doua camere care costa 400€, deci in doi 200€, frumoasa matematica atunci cand are zerouri putine nu ?
Toate astea fiind spuse concluzioneaza faptul ca desi am vazut destul Romania si stiu cat este de frumoasa nu am sa optez sub nici o forma pentru ea, motivul principal in constituie preturile exorbitante celelalte nu mai conteaza, oricum pana atunci mai este …
A relatat din gradina cu ardei xxxxxCaTa.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

7 thoughts on “Oferte de revelion, tara sau strainatate”

  1. Cine stie cand o sa fie si la noi frumos si mai ieftin … si eu merg in Suedia anul asta … distractie daca ajungi unde ti-ai propus :)

  2. Si eu vreau sa-mi cumpar un snowboard nu am gasit magazin specializat in asta sau macar un om care poate sa-mi recomande exact ce trebuie, dupa inaltimea si greutatea pe care o am. Ai idee cumva ? Ms…

  3. m-am gandit sa ma distrez de rev si cu bani cat mai putini si…. normal ca am ales strainatatea. sper sa ajung la viena. preturile din tara sunt dezastruase. distractie placuta si sa ne mai “auzim”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *