La dansez pentru tine

cata carmenEra Vineri, o mica adiere de plictiseala in aer pana la finalul programului. Urma sa dam o tura la studiourile Media Pro din Buftea sa asistam la unul din numeroasele editii ale concursului Dansez pentru tine. Dupa o mica aventura in care am trecut cam un kilometru de intersectia unde trebuia sa cotim la stanga, am ajuns si noi. Nu va speriati, nu am intarziat. Am mai stat putin la cate o tigara, cate o barfa iar apoi pe la 8 si ceva am intrat. Dupa instructajul de rigoare: stingeti telefoanele, nu va ridicati in timpul filmarilor, etc etc emisiunea a inceput.

Acum sa vedem cum a fost, pai … ceea ce vedem noi la televizor este minunat si perfect, dar nimeni nu stie cata munca este in spate ;) . Am stat si am studiat fiecare omulet in parte. Se sincronizau de minune iar totul era intr-o cursa contra cronometru. A fost misto duelul gemenelor si dansul acelui fotbalist cu fiica sa. Au dansat pe fundalul unei melodi semnata Mandy Moore, una din preferatele mele :) .

In principiu mi-a placut si mie si la Carmen dar la un moment dat nu mai aveam stare (era si cald) asa ca am intins-o :P . Concluzia esta ca a fost dragut :) .
Astept totusi concertul Kenny G de pe 30 :D .

Pace si sa fiti cuminti.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

3 thoughts on “La dansez pentru tine”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *