Durex PLay Vibrations

Despre noul inel Durex Play Vibrations

Multumim lui Florin421 care ne-a spus:
Sa vorbim mai intai despre ce i se intampla barbatului purtator de inel durex. Scopul ultim al inel-ului este sa impiedice scurgerea sangelui din penisul erect. Functionand ca si o cursa a erectiei, inel-ul durex creeaza senzatia placuta de strangere si tensiune usoara, erectia fiind una ferma si de lunga durata.

Acest prim beneficiu este destinat ambilor iubiti, dar sa aducem in joc si extensia vibratoare a inel-ului durex ce adauga stimulare clitorala atat de apreciata de iubitele femei.

Cum il folosesti inelul durex ?

Vei atinge maximum de senzatii si placeri daca vei folosi inel-ul de la durex corect:

 • Trebuie sa folosesti lubrifiant pentru orice jucarie erotica, iar inelul vibrator nu face exceptie. Lubrifiantul face impreunarea mai usoara si mult mai placuta. Inelul va fi mai simplu de aplicat si de scos cu ajutorul unui lubrifiant.
 • Daca folosesti un prezervativ: pune mai intai prezervativul, iar apoi inelul. Nu incerca sa imbraci prezervativul peste inel-ul durex.
 • Daca ai de a face cu un inel durex din material mai tare, care nu se intinde prea mult, pune-ti jucaria inainte ca penisul sa fie in plina erectie. Unii prefera materialele mai tari din cauza ca acestea transmit vibratii mai puternice si au efecte inevitabile.
 • In cazul materialelor mai fine si flexibile, poti sa-ti aplici inel-ul durex si pe penisul in erectie, chiar daca deschiderea inel-ului pare mica. Tine minte ca inelele durex play sunt facute pentru ca sa stranga.
 • Pentru ca femeia sa simta vibratii mai intense, incercati pozitia femeii dominatoare. Plasata astfel, ea va putea controla vibratiile jucariei cu greutatea propriului corp.
 • Daca barbatul simte ca ii este greu sa ejaculeze din cauza inel-ului, el ar putea sa-l scoata inainte de orgasm.
 • Daca inel-ul durex strange prea tare, scoateti-l imediat. In general, inel-ul nu poate fi purtat mai mult de o jumatate de ora.
 • In cazurile rare in care inel-ul este greu de scos, aplicati gheata sau apa rece pentru a reduce erectia.
 • Atunci cand scoti inel-ul, fa-l sa alunece usor si fii atent sa nu-ti prinzi parul pubian in deschiderea acestuia.

Nu te lasa intimidat de cantitatea informatiei de retinut. Inelele sunt chiar simple in folosinta, iar beneficiile aduse sunt compensatoare in intregime. Ascunde-ti inel-ul durex in noptiera si cu siguranta nu vei rezista tentatiei sa-l strecori intre voi atunci cand romantismul intimitatii va cere un mic retus.

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter

6 thoughts on “Durex PLay Vibrations”

 1. VAND INELE durex play vybrations doar 10 ron/bucata SUPER OFERTA NU RATATI INCERCATI MACAR DIN CURIOZITATE ID: sergentu_copca

 2. Iuliana mai intai invata sa vorbesti. Cica “aia kre nu iji satisface” :)))). “Aia care nu isi satisfac”, Ok? Din punct de vedere gramatical tu nu prea satisfaci pe nimeni, nu stiu cum stai la partea cu sexu :-s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *