Harta RATB & Harta metrou Bucuresti

Harta Metrou Bucuresti

harta metrou Bucuresti
harta metrou Bucuresti

Harta RATB

harta ratb Bucuresti
harta ratb Bucuresti

De prin 6 septembrie 2008 imi duc veacul prin Bucuresti. Am incercat de la inceput sa ma plimb cat mai mult, sa incerc sa cunosc orasul etc etc. Ca orice nou locuitor am observat prima oara defectele:

 • mizerie
 • haos, aglomeratie
 • oameni care nu stiu sa spuna multumesc
 • multi cersetori (dar organizati)

Trecand peste toate astea se poate trai si aici. Job-ul este bun, apartamentul in care locuiesc modest dar ok iar perspectivele sunt destul de mari, fapt pentru care m-am decis sa raman.

Din prima zi mi-am spus ca am nevoie de o harta cu metrourile si una cu RATB-ul desi cu RATB-ul am circulat o singura data pana acum. Prin urmare voi posta la toti cei care mai au nevoie, cele doua harti, chiar sunt utile. In legatura cu metroul va dau un sfat, nu va cumparat 10 calatorii la 8RON cum am facut eu, cumparati-va abonament ca va iasa mai ieftin atata timp cat circulati in fiecare zi din saptamana. Abonamentul lunar la metroul din bucuresti este de 23RON. Singurul dezavantaj este ca nu vezi Bucurestiul dar pe de alta parte este cel mai rapid mijloc de transport in orele de varf si nu numai.

Sfatul meu este sa va puneti hartile pe telefon si dati zoom, asta doar in cazul in care nu sunteti in vreun mijloc de transport sau in vreo statie unde aveti hartile. De mentionat faptul ca sunt anuntate fiecare statii, deci e greu sa va rataciti, bafta :D

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter

9 thoughts on “Harta RATB & Harta metrou Bucuresti”

 1. orasul este asa tot din cauza “concetatenilor” tai.nu sunt bucurestenii adevarati cei care au adus orasul la stadiul asta.de vina sunt cei din provincie care injjura bucurestiul,dar cand vin aici nu`si mai vad lungul nasului,nu stiu sa vb si nici sa se comporte

 2. omu a zis povestit si el cum e in bucuresti.nu treebuie sa generalizezi,nu cred ca numai cei din provincie au adus orasu’ in halu asta.

 3. Hai sa intram cat mai multi in grup pentru a ne putea face auziti. Pe METROU.RO se organizeaza recensamantul calatorilor cu metroul Bucurestean.

 4. O harta mai actuala din 2010-1011 sau macar 2008 nu ai gasit? Asta e din 2000 sau poate mai veche. Nu prea mai e deloc reala…

 5. Facand abstractie de subiect.. Majoritatea se plang cum ca Bucurestiul este plin de oameni rai si badarani..dar majoritatea sunt veniti din provincie.. Am si observat moldoveni care intalnesc alti moldoveni si se-njura intre ei acuzandu-se ca sunt bucuresteni.. Sunt putini cei care sunt suta la suta bucuresteni.. Bucurestiul este format din provinciali.. Pana si presedintele tarii este din provincie..

 6. Super treaba! Harta RATB & Harta metrou Bucuresti
  Asta da imagine! Adevarat profesionist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *