Felicitari Toader

Felicitari Toader
Salutari Duda,

 

in momente ca, ziua in care te-ai nascut, prima iubita :) , casatorie, nasterea unui copil, trecerea dintr-un an in altul sau eu mai stiu ce alte evenimente importante, iti doresti prietenii aproape. Uneori le povestesti plin de optimism, alteori esti putin dezamagit dar tot mergi in fata no matter what :D . Pasul pe care l-ai facut este din punctul meu de vedere, foarte important si in acelasi timp imi arata ca esti pregatit, sincere felicitari. Este un eveniment la care poti povesti plin de optimismul care te caracterizeaza !!!

 

Presupun eu ca odata cu sentimentul de mare responsabilitate vine si cel de tatic, tatic in sensul ca toata atentia sotiei nu o sa mai fie indreptata catre tine draga Toader :D . Eu unul nu mi te imaginam veac in ipostaza asta si de abia astept sa te vad (macar in vreo poza).

 

Dar hai sa lasam atatea vorbe, esenta este ca ma bucur pentru tine si o compatimesc, temporar, pe mamica, cred eu ca a avut de tras. Din fericire noi barbatii suntem privati de acele dureri :) . Spun temporar, pentru ca acum ii e mai mare dragul sa stranga un pui de om in brate :P

 

Deci familia Toader, felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sa va traiasca baietelul, sa fie sanatos, sa nu-l lasati in preajma vreunei tastaturi (taticul e dus cu pluta uneori) si sa ne intalnim cu bine sa avem ce povesti.

 

Keeping touch :*

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *