Gina Pistol a luptat pentru Lucian la "Aruncati din tren"

gina-pistol

In cadrul primei editii a emisiunii prezentate de catre Dan Bordeianu, “Aruncati din tren“, Gina Pistol a organizat o tombola la meciul tur din play-off-ul Europa League, dintre Fc Vaslui si Aek Atena, pentru a strange bani pentru Lucian, un baietel din Vaslui.

Povestea lui Lucian Pavel este una dramatica. Intr-o zi, pe cand baietelul se juca fotbal impreuna cu fratele sau la un strand din Vaslui, a fost luat de ape si a ajuns la spital in moarte clinica. Desi a fost salvat de catre doctori, baietelul a ramas complet paralizat, principalul sau sprijin fiind mama lui. Familia Pavel are acum nevoie de bani atat pentru Lucian, pentru medicamente si imbracaminte, cat si pentru Liviu, fratele sau, pentru a-l ajuta sa mearga mai departe la scoala.

Gina Pistol a reusit sa stranga pentru Lucian suma de 135 de milioane de lei, a obtinut o donatie de 5.000 de euro, i-a cumparat o combina muzicala si a atras atentia asupra situatiei lui intregului oras.

Si voi puteti dona bani pentru Lucian in contul RO38BTRL03801201H20537XX (pentru lei) sau RO13BTRL03804201H20537XX, cod SWIFT BTLRO22XXX (pentru euro), deschis la Banca Transilvania, Agentia Vaslui Sud, bd.Republicii 367, pe numele Pavel Catalina.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Mw7BFtONrm0[/youtube]

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

2 thoughts on “Gina Pistol a luptat pentru Lucian la "Aruncati din tren"”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *