Casting dansatoare pentru Crush & Alexandra Ungureanu

Crush &Alexandra Ungureanu

Crush si Alexandra Ungureanu au decis ca este timpul sa isi extinda formula de concerte. De aceea se va organiza un casting in urma caruia se vor alege fetele ce vor deveni dansatoarele acestui proiect si ii vor insoti peste tot in concerte.

Am trait s-o zic si pe-asta: se cauta dansatoare simpatice, cool, cu atitudine si gata sa-si dea viata in concertele Crush & Alexandra:)) si serioase, ca sa nu reluam coregrafia de 1 milion de ori:) si de restul ne ocupam noi. Facem gasca!
Alexandra Ungureanu

Cele care sunt interesate pot trimite cv-urile personale impreuna cu o fotografie pe adresa: [email protected]

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter

8 thoughts on “Casting dansatoare pentru Crush & Alexandra Ungureanu”

 1. pot sa spun k imi placi foarte mult,si chiar mi-as dori sa dansez in formatia ta(asta daca ai nevoie de o creatza X)dansez foarte bine si…altceva c pot s mai spun astept cu sufletul la gura raspunsul tau te poop:*:*:*

 2. buna buna asta:)) anghel mihaela florentina “esti fana mea” :)))
  cred k cei de la crush si alexandra vor face alegerea corecta:)
  am trim si eu un e-mail :> sper sa fiu aleasa

 3. Buna,Alexandra!sa stii k iubesc muzica si vocea ta,dar si modul in care stii sa folosesti vocea si ai un stil deosebit,felicitarile mele!sunt gata de a veni atunci cand ma chemi pentru a intra in gasca voastra.raspundeti-mi daca mai aveti nevoie de dansatoare.iubesc ft mult dansul si imi doresc ft tare sa fac parte dint-o trupa. va rog sa-mi dati un raspuns la acest msj.multumesc….

 4. Buna ziua, Ma numesc Mirela Grigore Nicoleta, sunt din Bucuresti am 27 de ani imi place foarte mult sa dansez imi place de mica sa dansez rezist si cate 10 ore pe zi pentru ca imi place mult…invat orice stil de dans foarte repede astept cu interes va multumesc

  cu stima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *