Pussycat Dolls in razboi

Pussycat Dolls se razboiesc
Pussycat Dolls se razboiesc

Dupa “Jay Ho” si “Hush Hush”, inregistrate sub titulatura de featuring cu Nicole Sherzinger scandalul din trupa Pussycat Dolls pare iminent. Ultima stire in aceasta privinta este declaratia lui Melody Thornton “Nicole a avut parte de tratament preferential, in comparatie cu noi, restul trupei, dar si noi avem aspiratiile noastre. E o greseala sa crezi ca noi doar ne fataim si suntem fericite sa fim in grup”, spune intr-un interviu Melody.” Dupa modul in care decurg lucrurile, despartirea fetelor pare din ce in ce mai evidenta.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

2 thoughts on “Pussycat Dolls in razboi”

  1. Cred ca au dreptate fetele..deaobicei e in centrul atentiei si in videoclipuri…:P:P:P

  2. E de inteles ca Nicole Scherzinger sa fie in centrul atentiei , doar e vocea I , aviz amatorilor se canta pe voci:
    Nicole 5 octave
    Melody 4 octave
    Jessica,Kimberly si Ashley doar 1 octava
    Carmit (care a parasit grupul inaintea inregistrarii albumului “Doll Domination”) tot 4 octave. Insa faptul ca in “Jai ho” decat la inceputul piesei spune Kimberly un fel de “H” .. iar la sfarsit Jessica, Ashley si Kimberly 3x “Baila Baila” e revoltator , cel putin eu asa gandesc.
    Cat despre “Hush Hush” din cate stiu eu are ca titlu original “The Pussycat Dolls – Hush Hush” , pe albumul “Doll Domination” fiind varianta slow , fara acea parte din “I Will Survive”.
    Toate fiind spuse PCD nu cred ca se desparte , pe site-ul lor oficial nu apare nimic, in plus au de incheiat un turneu , iar noua roscata (cum ii spun eu) , Jessica , are ceva probleme de sanatate, iar medicul i-a recomandat o pauza,iar “Doll Domination 2.0” trebuie lansat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *