Tanara de 17 ani ucisa si transata la Petrosani

Dupa zeci de ore de ancheta maraton, politistii judiciaristi din cadrul Inspectoratului Judetean Alba, sprijiniti de un ofiter din cadrul Serviciului Omoruri din IGPR, au reusit sa identifice adolescenta al carei cadavru a fost gasit, vineri, ciopartit in comuna Ciugud, sat Drambar, din judetul Alba. Ea se numeste Alexandra Iuliana David, are 17 ani si a disparut pe 4 decembrie. Este originara din Petrosani.

Vineri, in jurul orei 12.00, un pescar a anuntat autoritatile ca a zarit intr-un sac din plastic piciorul unei femei. Oamenii legii au ajuns de urgenta la fata locului si au stabilit ca intr-un sac de plastic se afla capul si piciorul stang, partea inferioara, ale unei tinere de maximum 20 de ani. Fata avea un cercel intr-o ureche, iar in sac a fost gasit un lantisor, ceea ce ar putea exclude ca varianta omorul in scop de jaf. Imediat s-a organizat o echipa de scotocire formata din lucratori din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Alba si Inspectoratului de Jandarmi Judetean Alba. Rezultatele nu au intarziat sa apara. In urma scotocirii albiei raului Mures, tot pe raza comunei Ciugud, au mai fost scoase sapte parti ale cadavrului, respectiv bratele si femurul drept. Anchetatorii au conturat deja un cerc de suspecti, fiind deja audiati niste taximetristi. Pe parcursul cercetarilor a fost identificata si victima, Alexandra Iuliana David, in varsta de 17 ani. Ea a fost data disparuta de catre sora ei, Emilia David, in varsta de 20 de ani, pe 10 decembrie. Sora ei a spus ca obisnuia sa plece de acasa, dar ca, dupa cateva zile, se intorcea la domiciliu. Ea a mai spus ca nu mai stie nimic de Alexandra Iuliana de pe 4 decembrie. Alexandra Iuliana David era eleva la Scoala Generala nr. 5 din Petrosani. Politistii au mai stabilit ca adolescenta a fost ciopârtita in alta parte, iar segmentele din cadavru au fost aruncate pe malul Muresului, in zona localitatii Drâmbar.

Sursa: gardianul.ro

Pot sa jur ca totul a plecat din Petrosani, nu pot sa cred ca exista asa animale, cu ce a gresit fata asta, ANIMALELOR !!!

O cunosteam din vedere nu cred sa fii avut vreodata vreo tangenta cu cercuri de oameni dubiosi, transata si aruncata in Mures, bravo animalelor, cu ce ati taiato idiotilor ? cu sabia ? cu ce mah ? deci nu mai am cuvinte pentru asa specimene, nu cred ca exista cuvantul potrivit, nu cred asa ceva imi e rusine ca m-am nascut acolo.

V-ati gandit ca daca o duceti altundeva nu or sa va descopere ? E la mintea cocosului, fata aia a trait in Petrosani si nu la Mures idiotii pamantului care sunteti !!!

Nu va doresc decat aceeasi soarta, ba mai mult … animale imputite si cand ma gandesc ca traind acolo macar odata in viata mea am dat ochii cu voi, animalelor, sunteti mai multi nu ? normal !! numai o haita de cretini putea sa faca asa ceva, viata voastra e compromisa, credeti ca nu o sa observe nimeni ca in comportamentul vostu de ratati de weekend a intervenit o cauza externa care va nelinisteste exagerat de mult ? la cel mai mic chestionar facut de politie o sa o dati in bara, va doresc aceeasi soarta !!!

Viata e cel mai frumos lucru ce se puteam intampla pe pamant, am fost crescuti si invatati sa o pretuim voi animalelor o sa platiti pentru asta, nici o fapta (daca pot sa-i spun asa) nu are sa scape nepedepsita !!!

Vom incerca sa-i pastram imaginea asa cum era ea, Dumnezeu sa te odihneasca in pace …

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sicpJfU7gOo[/youtube]

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

4 thoughts on “Tanara de 17 ani ucisa si transata la Petrosani”

  1. Sper sa putrezeasca de vii… vorba ta, ANIMALELE nu merita sa traiasca in rand cu oamenii.

  2. am fo` sunt si voi fi in continuare prietena ei…..iar ea va ramane surioara mea… ce spun altii nuh ma intereseaza….yo shtiu cum era ea defapt….nuh ma intereseaza vorbele….cum era ea buna…nebuna…curva….necurva….nuh merita asa ceva….cat despre banuielile k avea virusul hiv NUH este deloc adevarat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa va intre bine in cap era o fata de milioane…nimeni in afara de mine nuh stia ce este in sufletul ei nimeni nuh stia cum gandeste nimeni nuh stia ce simte absolut nimeni numa cei care o cunosteau foarte bine……si vreau sa va dau eu un sfap p care vreau sa il lloooatzi bine aminte….daca vreti sa va mutatzi in Petrosani sa nuh o facetzi pt ca aici se traieste o adevarata telenovela….vorbe peste vorbe…nici in orasele cele mai mari nuh vezi si nuh gasesti ce gasesti aici….adik….vb peste vb…..de nuh mai poti iesi din ele….si mai moooolte …..un msg pt SANDY…..”de ce ai plecat fara mine???parca aveam o vorba….:ori amandoua ori nici una” akm se pare ca ai fost numa tuh…dar nuh itzi fa griji surioara mea ca imediat am sa vin si eu langa tine si langa fratziorul meu….sa ai grija de el pana vin yo…si atunci o sa avem grija toti 3 unii de altzii te iubesc surioara mea……nuh te voi uita niciodata …nuh vei disparea niciodata din inima mea din gandurile mele….orice as face….nuh te voi uita niciodata voi pastra vie amintirea ta….si cel care va vb urat despre tine ii dau una de ajunge pana la tine si tuh sa il bati nuh numa yo nuh???????te iubesc!!!!!!!”

  3. care mai stie ceva despre aceasta “fapta” pls intrati p id`ul meu de messenger….(yahoo) sunt_o_straina_pentru_tine

  4. …dragilor si eu o cun pe sandy…e adevarat ce zice si anitta doar ca anitta e lesbi ..si nu e caterinka….eu o cun se cheama ioana…sunt sigur ca e ea..numai ea o iubea atata…dar totusi asha moarta ea mai are ganduri cu perversiuni…nu o loati in considerare…ea sufera mai mult de daca parinti ei…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *