Preturi de sarbatori

Cu totii am auzit de super promotiile care ne asteapta in magazine cu ocazia Craciunului. Si ne-am gandi ca este normal, avand in vedere ca decembrie e luna cadourilor, si volumul crescut al vanzarilor ar determina o concurenta mai acerba si venituri mai mari.

Insa cum stau in realitate lucrurile?! Toate produsele s-au scumpit, cu pana la 30% sau chiar 50%. Si cu cat sunt mai pretabile drept cadouri, cu atat au primit un adaos mai mare! Cel mai putin afectate au fost magazinele de IT online si, bineinteles, tot ce nu poate fi daruit.

Deci in timp ce in afara promotiile sunt in floare, pe teritoriul Romaniei, sau in Bucuresti cel putin, comerciantii isi scumpesc marfa. Si nu-i doare gura sa anute ca au scazut preturile. Cadourile oricum trebuie luate.

Pana acum cativa ani aceste scumpiri apareau de pe la jumatea lunii decembrie, si vizau cadourile de Craciun. Insa incet incet au cuprins toata luna, pentru a anticipa cumparaturile mai timpurii. Cine stie, peste cativa ani poate baietii o sa ridice preturile din mai si vor tine pana in februarie, sa nu le mai scape nimeni.

Sursa: arenait

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *