Moartea lui Michael Jackson ramane un mister

Medicul legist Craig Harvey a declarat ca mai este nevoie de teste pulmonare si de neuropatologie pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului megartistului. Harvey a mai specificat faptul ca s-a avut grija de trupul neinsufletit al lui Michael Jackson in timpul autopsiei -ce a durat trei ore- sa ramana intact.

Deorece decesul este inca in investigatie, politia a impus o limita pentru informatiile care pot fi dezvaluite despre autopsie.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

One thought on “Moartea lui Michael Jackson ramane un mister”

  1. Toti cei implicati in moartea lui Michael,direct sau indirect,trwebuie sa raspunda in fata legii.Fiindca toti sunt vinovati.Toti l-au tolerat bolnav si toti au acceptat situatia de-a i se administra medicamente puternice si periculoase pentru organismul slabit al cantaretului.Oricare din anturajul acestuia,putea sa sa puna capat situatiei :sa anunte familia despre tot ce stiu ca se intampla cu fratele lor, sa anunte autoritatile si sa contribuie la internarea lui. Din pacate,toti au profitat de starea lui,de dependenta lui,fiind usor de convins ce sa faca,sa cante si sa danseze bolnav pentru a a castiga bani multi. Nici unul nu trebuie sa scape.Moral,toti sunt vinovati. Chiar si medicii plasiticieni care au acceptat sa-l opereze de nenumarate ori, pana cand nasul nu s-a mai putut regenera.. Sunt vinovati acesti oameni deoarece ei au stiut consecintele negative care vor urma.Dar le-a convenit sa-l opereze,in schimbul onorariilor cerute si primite de la bietul Michael,nestiind ce-l asteapta. Sper sa nu se musamalizeze asasinarea lui si toti sa ajunga dupa gratii si cu averea confiscata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *