Michael Jackson a fost ucis

michael-jackson

Dupa ce s-a asteptat doua luni pentru rezultatele examenului de toxicologie, tribunalul din L.A. a anuntat recent adevarata cauza a deceselui lui Michael Jackson. Aceasta fiind omuciderea, mai exact intoxicatia acuta cu Propofol, impreuna cu un posibil efect al medicamentului numit Benzodiazepine, folosit pentru tratarea anxietatii. Medicul personal al lui Michael, care l-a asistat pe acesta in ultimele ore ale vietii, se afla deja in cercetari.

Stranie insa este si varianta inscenarii mortii lui Michael, fapt dovedit de o inregistrare facuta de catre un anonim la spitalul unde a fost internat Michael. Din aceasta inregistrare reiese faptul ca un om ce seamana foarte bine cu Michael, coboara din masina spitalului, nedorind sa fie vazut de nimeni, dupa depunerea trupului neinsufletit la cimitirul Forest. Care sa fie adevarul, oare?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qOCO3qsQMTg[/youtube]

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

6 thoughts on “Michael Jackson a fost ucis”

  1. esti cel mai tare
    esti cel mai tare
    esti cel mai tare
    esti cel mai tare
    esti cel mai tare

  2. michael,multumim ca ne-ai cantat asa de mult si in romania de doua ori in ’92 si in ’96.plus ca ai donat o gramada de bani la leaganul de copii de la noi din bucuresti.esti cel maitare.nu numai la muzica pop,ci si la suflet esti foartebun.ai sangele si il vei avea mereu cald.multumim mult,mult,mult,mult,mult,mult,mult,mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *