Lenovo sărbătoreşte 15 ani de la …

Lenovo sărbătoreşte 15 ani de la apariţia primului laptop ThinkPad

IBM a lansat pe piaţă în urmă cu 15 ani primul laptop din seria ThinkPad, dar acum Lenovo sărbătoreşte evenimentul deoarece au achiziţionat în urmă cu doi ani divizia de PC-uri portabile a companiei americane. Cu această ocazie, Lenovo a lansat o ediţie limitată, de 5000 de laptop-uri ThinkPad.

Aceasta serie denumită ThinkPad Reserve Edition este o serie de laptop-uri de lux: sunt învelite în piele şi sunt numărate individual. Totuşi, în afară de învelişul exterior laptop-ul nu conţine nimic special. Acesta dispune de un display LCD de 12.1 inch, un hard-disk intern de 160 GB şi unul extern de 80 GB, precum şi 2 GB de memorie DDR2. Procesorul său este un Intel Core 2 Duo L7500 tactat la 2.2 GHz şi cu memorie cache L2 de 4 MB. Laptop-ul este dotat cu controller de reţea wireless 802.11a/b/g şi cu Bluetooth 2.0. Lenovo a adăugat o unitate de scriere CD/DCD externă întocmai ca la modele din seria X61. Durata de viaţă a bateriei este de şapte ore.

Compania chineză a anunţat că laptop-ul este disponibil la preţul de 5000 dolari pe pieţele din Canada, China, Marea Britanie, Franţa, Hong Kong, Emiratele Arabe Unite şi S.U.A.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *