In 2012, lumea se va sfârşi prin foc (adevărat sau fals?!)

În urma cu circa 70 de ani, celebrul Albert Einstein spunea: „Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana si totusi, în privinta universului nu sunt chiar atât de sigur…”. Schimbarea climei si încalzirea globala ce ne ameninta din ce în ce mai puternic vin si întaresc pe cât posibil afirmatia plina de cinism a dragului nostru fizician. Cu mii de ani in urma, mayasii preconizau ca, in data de 21.12.2012, lumea noastra se va sfârsi prin foc. Apoi, pântecele cosmic Hunab Ku va da nastereunui nou soare, numit Cel de-al Saselea Soare, o alta lume mai evoluata urmând sa se nasca. Oamenii de stiinta, inclusiv Pentagonul, raspund afirmativ la toate acestea. În ultimul timp, de câtiva ani încoace, tot auzim diverse speculatii pe tema anului 2012 sau mai precis a datei de 21.12.2012. Asistam la discutii aprinse pe aceasta tema prin cafenele, baruri, ba chiar si la mesele de sah din Cismigiu, unde se dezbat problemele grave si pline de greutate ale politicii romånesti. Ce spune lumea prin târg? Timpul s-a scurtat traind 16 ore în loc de 24, ADN-ul uman este reprogramat modificându-si structura de la 2 spirale la 12, vom patrunde în dimensiunea a patra si a cincea, creste nivelul vibrational al oamenilor, se schimba polii magnetici, axa pamântului o ia putin razna si se schimba, soarele nostru nu are ce sa faca si se aliniaza cu stelele din centrul Caii Lactee, ne îndreptam cu pasi vertiginosi catre centura fotonica…si câte si mai câte. Si parca la o asemenea avalansa de informatii mai ca-ti vine a spune: „mai lasa-ma domnule cu prostiile tale!”. Dar înainte de a judeca si de a trage linie, hai sa vedem ce spun mayasii si Pentagonul!

Civilizatia Maya si-a prezis data propriei disparitii

În urma cu 3500 de ani, civilizatia Maya punea bazele unei stiinte care acum este numita astronomie. Au pus la punct un sistem calendaristic care determina cu acuratete structura anului solar, divizat în 18 luni a câte 20 de zile fiecare, plus o perioada „nefericita” de cinci zile care corespundea sfârsitului de an. Au calculat date astronomice pentru perioade de milioane de ani, cât si ciclurile prin care aceasta planeta trece ireversibil. Bineînteles, toate acestea sunt sustinute în ziua de azi de stiinta. Înca de pe atunci, au calculat oscilatia axei terestre care, cu cicluri de 26.000 de ani, schimba continuu pozitia aparenta a stelelor, iar la nivel planetar, avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o data la 13.000 de ani, deci de doua ori într-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani. În prezent, ne apropiem de aceste doua mari schimbari, aflându-ne la sfârsitul acestui mare ciclu, dar si la începutul unuia nou. Civilizatia Maya, caracterizata de o înalta spiritualitate, a prezis prin calcule astronomice, si nu numai, evenimente pentru o lunga perioada de timp, chiar si data exacta a disparitiei propriei civilizatii.

Pe 21.12.2012 se va naste Cel de-al Saselea Soare

Calendarul mayas, considerat drept cel mai exact si bine calculat calendar din istoria civilizatiilor, ia sfârsit în data de 21.12.2012. Ei spun ca pe 21.12. 2012 va culmina alinierea soarelui nostru cu stelele din centrul Caii Lactee! La aceasta data, lumina si umbra îl vor proiecta pe Sarpele cu pene coborând pe treptele piramidei Chichen Itza, care are la baza un cap mare de sarpe sculptat în piatra. Pe 21.12.2012, în jurul orei 11.11, coada sarpelui proiectata din vârful piramidei va tinti exact înspre constelatia Pleiadelor, într-o aliniere asemanatoare celei pe care o au piramida lui Quetzalcoatl din Teotihuacan. Atunci, cred mayasii, odata cu revenirea pe pamânt a lui Quetzalcoatl, lumea noastra se va sfârsi prin foc, iar pântecele cosmic Hunab Ku va da nastere unui nou soare, numit de mayasi Cel de-al Saselea Soare, o alta lume mai evoluata urmând sa se nasca. Iar daca va întrebati ce e adevarat din toate acestea, ei bine, oamenii de stiinta, inclusiv Pentagonul (pentru ca noi masuram totul numai prin stiinta, si nu prin spiritualitate) raspund afirmativ la toate acestea.La data solstitiului de iarna 2012, soarele se va afla în aliniamentul galactic, adica va fi pe aceeasi linie cu Ecuatorul Galactic (linia care împarte în doua Calea Lactee, divizånd-o în doua emisfere). Bineînteles ca, în ceea ce priveste Sarpele cu pene si toata descrierea simbolica prezentata mai sus, trezeste ras si ironie din partea acestei civilizatii atât de ancorate în materialism, vanitate si… infinit, vorba lui Einstein. Ma întreb, oare se stie ce reprezinta simbolul ancestral al caduceului pe care îl vedem ca troneaza mare pe cladirea Camerei de Comert si la unele centre medicale? Si uite ca folosim fel si fel de simboluri ancestrale care sa ne reprezinte institutiile doar asa… ca arata bine si impunator. Dar ce ar crede daca le-ai spune ca e vorba de sarpele kundalini, respectiv canalele ida si pingala sau „sarpele cosmic”, cum mai e denumit de shamani?

In acest ritm, in anul 2012, timpul va ajunge in punctul 0

Dar sa mergem mai departe si sa vedem ce ne spun oamenii de stiinta si Pentagonul, care a pus pe jar toate marile publicatii de pe întreg mapamondul.Între suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice au fost descoperite de fizicianul german W.O. Schumann, in 1952-1957 si permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei Terra. Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul Terrei a fost de 7,83 cicli pe secunda, constanta fiind folosita în domeniul militar. Din 1980, rezonanta a început sa creasca, acum fiind de 12 cicli pe secunda. Acest lucru înseamna ca ziua are numai 16 ore, în loc de 24, cât era odinioara. De altfel, fiecare dintre noi si-a dat seama de accelerarea timpului. Multi se plâng ca nu le ajunge ziua pentru ceea ce au de facut. În acest ritm, în 2012, timpul va ajunge la punctul 0. Odata cu Rezonanta Schumann, creste nivelul vibrational al oricarei fiinte de pe Terra (ceea ce e logic, si nicidecum paranormal). În ultimii mii de ani, liniile de câmp magnetic ieseau din Polul Sud si intrau pe la Polul Nord. Oamenii de stiinta au observat însa ca acest câmp magnetic stabil începe sa se schimbe, sa slabeasca. În ultimul secol, slabirea a fost de 10-15%, iar în ultimii ani s-a accelerat tot mai mult.

Slabirea câmpului magnetic – mai multe cazuri de cancer

Dr. Garry Glatzmaier, profesor de Fizica Pamântului la Universitatea California din Santa Cruz, afirma ca „miezul metalic lichid al planetei se misca continuu, pentru a se putea raci. Aceste miscari genereaza câmp magnetic terestru. Dar miezul se misca si în directii opuse câmpului majoritar, care pot creste în intensitate, ducând în cele din urma la o inversare a Polilor magnetici ai planetei. Aceasta inversare e precedata întotdeauna de o slabire a câmpului magnetic. Iminenta inversare a Polilor ar putea fi aratata si de extinderea Aurorei Polare care se observa numai la Polul Sud. Aceasta urmeaza sa se extinda si asupra Atlanticului de Sud. Slabirea câmpului magnetic si cresterea în intensitate a radiatiilor telurice Hartmann duce, de asemenea, la înmultirea cazurilor de cancer. Dar pentru ca aceasta transformare se petrece nu numai la nivel planetar, ci si în întreg sistemul nostru solar, sa urmarim mai departe o statistica: – atmosfera planetei Marte creste rapid ; acum s-a dublat si a dus la defectarea lui Mars Observer în anul 1997. Luna îsi „croseteaza” atmosfera proprie, care acum se întinde pe o suprafata de 6.000 km, fiind formata din compusi ai sodiului, dupa cum declara Alexei Dimitriev, cercetator rus. – Venus ne arata o crestere marcanta de intensitate luminoasa. – Jupiter sufera o modificare atât de puternica, încât s-a format un tub de radiatie ionizata între el si un satelit. De asemenea, câmpul lui magnetic a crescut în intensitate de doua ori. – Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli si acum îsi intensifica câmpul magnetic si devin tot mai stralucitoare. Activitatea vulcanica pe Terra a crescut cu 500% din 1875 încoace, iar câmpul magnetic al soarelui a crescut cu 230% din 1901. Conform Academiei Nationale de Stiinte din Siberia (NASS), aceste schimbari se datoreaza intrarii Sistemului Solar într-o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Plasma stralucitoare de la marginea Sistemului Solar a crescut recent de 10 ori în intensitate. Cercetatorii rusi au studiat partea frontala a heliosferei si au observat acolo plasma stralucitoare, ca si cum întregul Sistem Solar a intrat într-o zona cu o energie mult mai înalta, numita Centura Fotonica. Pe lânga toate acestea, Pentagonul scoate de la naftalina un raport, publicat pe 22 februarie 2004 în renumitul ziar The Guardian, avertizând populatia asupra problemei încalzirii globale si, bineînteles, a poluarii. Raportul vizeaza Casa Alba si mai ales pe controversatul George.W. Bush, care s-a prezentat cu o atitudine „dosnica” în ceea ce priveste încalzirea globala si semnarea Protocolului de la Kyoto. Dar sa nu scapam din vedere ca SUA au „contributia” cea mai mare din lume în ceea ce priveste gazele de sera, aproximativ 40%. Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima si vor duce la anarhie, se arata în raportul Pentagonului.

Schimbarile climei, mai grave decåt terorismul

În ianuarie 2004, David King a intrat în atentia întregului mapamond. David King este ministrul pe probleme stiintifice în Anglia si un mare om de stiinta. El i-a facut o vizita lui Tony Blair înainte de a publica articolul despre situatia critica în care planeta Terra se afla, acesta din urma spunându-i sa pastreze tacerea asupra subiectului. Considerând ca e o problema destul de grava, pe care întreaga omenire ar trebui sa o cunoasca, în ianuarie 2004, a publicat concluziile sale stiintifice în Jurnalul American de Stiinta. În articol, King spune: „Dupa parerea mea, schimbarile climatice sunt cele mai severe probleme de care se loveste întreaga umanitate, mult mai severe decât amenintarea terorista”. O luna mai târziu, s-a aflat ca si Pentagonul studia aceasta problema de câtiva ani. Studiul Pentagonului a durat pâna în octombrie 2003 si a fost dat publicitatii sub numele: „An Abrupt Climat Change Scenario and Its Implications for United States National Security”, adica „Scenariul Schimbarilor Climatice Abrupte si Implicatiile Asupra Securitatii Nationale a SUA”. O simpla cautare pe Internet va poate lamuri asupra acestui subiect, documentul este scris în limba engleza si are 26 de pagini. Pentagonul a oferit publicitatii (inclusiv revistei National Geografic) o fotografie prin satelit a Polului Nord din anul 1970 si una din 2003, care dezvaluie ca peste 40% din calota polara nordica s-a topit în numai 33 de ani. Ceea ce e mai rau este ca viteza de topire creste într-o rata extrem de abrupta. Pentagonul a dovedit ca toate afirmatiile oficiale ale guvernelor diferitelor tari cum ca „calotele nu se topesc” sunt de fapt minciuni. Iar aceste minciuni sunt mai daunatoare decât cea mai mare amenintare pe care ar putea-o avea terorismul asupra Statelor Unite. Multa informatie si de tot felul! Multi nu dau importanta, nu cred, altii afirma ca ar fi vorba de un soi de manipulare la nivel mondial si ca „Pentagonul asta spune numai bazaconii”, în timp ce altii sustin ca ar fi vorba de apocalipsa si sfârsitul lumii. Poate ca, daca am putea sa ne situam undeva la mijlocul distantei dintre toate aceste afirmatii, am putea vedea mai clar situatia în care ne aflam. Cert este ca pe parcursul timpului au fost multi profeti si clarvazatori care au prezis fel si fel de lucruri despre acest an 2012. Chiar si Edgar Cayce a vorbit de acest an ca fiind o bariera peste care nu poate trece în sedintele sale de autohipnoza si ca este o perioada de cotitura pentru întreaga civilizatie a planetei noastre. Cel mai important este cum vom trece acest… hop, cu lumina si iubire sau cu întuneric si amaraciune. Stiintele initiatice spun ca stadiul de evolutie al omenirii determina modul în care o planeta se transforma si îsi urmeaza cursul. Gândurile pozitive si sentimentele curate de iubire aduc dupa sine energii pozitive si schimbari benefice. E o lege veche, care întotdeauna îsi va urma cursul: fiecare gând si fapta rezoneaza în tot universul, atragând dupa sine energii de acelasi fel! Nu degeaba Iisus Hristos a spus: „Iubiti-va între voi asa cum eu v-am iubit!”. Noi, romanii, ne-am obisnuit cu multa grasime si pe inima, si pe suflet. Si poate ca ar fi mai bine sa reducem nivelul de colesterol si sa înaltam sentimentul de iubire. În acest fel, am avea o inima mai sanatoasa si un suflet mai bogat! Ca, pâna la urma, un infarct spiritual nu ne-ar duce prea departe sau, ca sa zic mai bine, prea sus. Voi încheia acest articol parafrazându-l din nou pe Albert Einstein, care a spus ca „viata însasi este magie, iar daca nu crezi asta, macar încearca sa o traiesti ca pe ceva magic”.Va doresc un weekend plin de lumina si iubire! Preluat cu elemente ale civilizatiei Maya si calendarului mayas. Calendarul de 360 de zile. Este un ciclu de 1,872,000 de zile ce numara zilele incepånd de la creatie (12 sau 14 august 3114 I.Hr, anul 0.0.0.0.0). Al 13-lea baktun al Marelui Ciclu va avea loc in 21, 23 decembrie 2012 (13.0.0.0.0). Incepe in 11 august 3114 I.Hr si se termina in 21 decembrie 2012. Marea numaratoare mayasa este de 5125 de ani. Este 1/5 din ciclul de 26.000 de ani, acesta fiind divizat la råndul lui in 13 parti (baktun sau 394 de ani), 20 de parti (katun) si 260 de parti (19.7 ani sau „mica numaratoare”). 13 katunuri reprezinta 256 de ani si baza Ciclului profetic al Profetiilor lui Katun. Denumit si Piatra Soarelui. Centrul reprezinta al cincilea soare, zeul Tonatiuh.

La ce ne putem astepta?

Pe scurt, ne putem astepta la cataclisme de proportii mari, schimbari severe si bruste de clima, regiuni inundate, acoperite de apa si o restructurare geofizica. Ce se va întâmpla din punct de vedere spiritual la nivel planetar, ramâne de vazut. Exista câteva ipoteze vizavi de schimbarile în plan energetic si spiritual: – vise intense; – creste sensibilitatea corpului uman ca rezultat al vibratiilor noi, mult mai înalte; – timpul se contracta; – corpul fizic a început sa se schimbe, se creeaza un nou corp de lumina; – cresc abilitatile intuitive si de vindecare, dovada multimea de bioterapeuti aparuta în ultimul timp; – structura interna a ochiului uman se transforma în functie de capacitatile latente ale fiintelor, nou-nascutii au capacitatea telepatica mult marita; – toate bolile incurabile ale secolului XX vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul; – cea de-a cincea lume se sfârseste în 1987, a sasea Lume începe în 2012 (conform mayasilor); – vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi, vom depasi cunostintele actuale despre Timp si Spatiu, vom depasi necesitatea Banului, dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a patra; – vom intra în Dimensiunea a cincea, planeta Terra si întreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si întregul Univers, ADN-ul uman va fi reprogramat si îmbunatatit si va avea 12 spirale în loc de doua.

Sursa: Doru Bem

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

142 thoughts on “In 2012, lumea se va sfârşi prin foc (adevărat sau fals?!)”

  1. sincera sa fiu…nimeni nu stie cand va fi sfarsitul lumii…singurul care stie e doar Dumnezeu…El decide cand va fi sfarsitul tuturor…poate fi azi, poate va fi maine, poate nu va fi nicioadata…cand va fi vom vedea…

  2. Lumea intreaga lanseaza fel si fel de ipoteze stiintifice asupra schimbarilor deosebite prin care trece pamantul. Se vede totusi deslusit ca toate aceste lucruri pe care avem ocazia sa le traim nu au avut loc niciodata in trecut.
    Biblia ne spune:
    “Pentru că atunci va fi un necaz aşa de mare, cum n-a fost niciodată de la începutul lumii până acum, şi nici nu va mai fi.” Matei 24:21
    Anumite intrebari trebuie sa ne puna pe ganduri: “Care este perspectiva mea pentru viitor? Imi doresc sa traiesc si sa trec peste toate aceste catastrofe iminente? In cine imi pun increderea? Cine imi poate oferi salvarea? Pot eu sa traiesc vesnic?”

    Biblia este cartea care face vie cunoasterea, este cuvantul lui Dumnezeu si este cea mai vrednica de crezut. Nu descoperirile stiintifice, nu perspectivele umane, nu calculale Mayasilor ne vor salva de ceea ce urmeaza sa se intample cu intreaga omenire. Singurul si acela care poate sa ofere oamenilor salvarea: este Dumnezeu.

    Biblia aceasta carte remarcabila, da, cea mai durabila şi nepieritoare carte, are ceva de spus cu privire la singura speranta a omenirii, anume viata vesnică intr-o lume noua durabila.

    Secole la rand omenirea a cautat secretul vietii veşnice, dar fara rezultat, lucru ce a dus la pierderea sperantei multora in acest ideal. Fiecare stie ca de aproximativ sase mii de ani toate generatiile mor in mod succesiv. Omul nu poate cere stiintei sa-l pregateasca sa traiasca vesnic. Stiinta moderna nu conduce la viata vesnica. Ea duce mai degraba la moarte. Stiinta, cand apara puritatea scopurilor sale, se contrazice, deoarece ea favorizeaza proiectele acestei lumi. Ea nu este, deci, izvorul in care trebuie cautat pentru a dobandi viata vesnica.

    Adevarul exprimat de Fiul lui Dumnezeu, Isus Christos, a carui intelepciune era desavarsita, ramane: cunoasterea Tatalui ceresc, “singurul Dumnezeu adevarat”, va aduce viata vesnica oamenilor muritori.

    Ce trebuie noi sa facem?
    Ca si de la Isus, se cere din partea credinciosului sa se dedice fara rezerve lui Dumnezeu pentru a indeplini voia Lui. El trebuie sa faca aceasta avand o credinta desavarsita in Isus Christos, prin sacrificiul caruia pacatele sale pot fi sterse si iertate. Pentru a pastra adevarata credinta in aceasta lume dusmana lui Dumnezeu, trebuie sa luptam pentru ea.
    Conditia suprema ceruta pentru a dobandi binecuvantarile si fericirea eterne este expusa in urmatoarea epistola a vietii Salvatorului:
    “Să iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu toată puterea ta şi cu tot cugetul tău; şi pe aproapele tău ca pe tine însuţi.” Luca 10:27

  3. Stiati ca exista anunturi pe cutiile de posta : “Nu primim publicitate si martorii lui iehova!” ??

  4. Tot mai multi oameni vorbesc despre aceste schimbari .Eu una nu pot sa spun ca sunt tampenii dar nici nu prea ma incred in ele. Si daca anticipam sfarsitul lumii ce se intampla? NU NE PUTEM PUNE CU FORTELE DIVINE!!!!!

  5. nu stiu ce sa mai cred ,insa ma uimeste faptul ca pentagonul si ar permite sa faca comentarii eronate daca doar si-ar da cu parerea .cine are suflet isi va continua viata cine nu…sa-l caute

  6. asa este oamenii buni pregatitiva pentru o schimbare in bine sau in rau din 2011 incolo.hasta la vista baby.

  7. eu unul cred ca sunt adevarate si recunosc ca mie cam frica dar nimeni nu se poate opune in vitor,si eu nu ma opun si oricum o-sa mori intr-o zi asa ca sa nu ne e fie frica si sa induram ce ne asteapta

  8. stiti eu va zic ca nu o sa doara doar mori pe loc dar mie imi e mai mare frica ca nu stiu unde ajung an rai sau in jos,de rai nu mie frica fiindca se zice ca este un paradis…………ce paradis e tot ce ai avea nevoiedar de jos mama mama :*-(

  9. Alyna a scris: “Tot mai multi oameni vorbesc despre aceste schimbari .Eu una nu pot sa spun ca sunt tampenii dar nici nu prea ma incred in ele.”
    Despre aceste schimbari nu e nevoie sa ne vorbeasca oamenii despre ele, pentru ca le putem vedea chiar cu ochii nostri. Iar, a te increde in ceea ce spun oamenii mai mult decat in cuvantul lui Dumnezeu, Biblia, este un lucru neplacut inaintea lui Dumnezeu, care ne spune:
    Ieremia 17:5 “Aşa vorbeşte Domnul: blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijineşte pe un muritor şi îşi abate inima de la Domnul!”

    slayerman a scris: “asa este oamenii buni pregatitiva pentru o schimbare in bine sau in rau din 2011 incolo”
    Daca din 2011 sau 2015, asta noi nu putem sti, si nici nu ne putem lua dupa previziunile unor oameni.
    Oricum putem vedea ca din prezent(2008) lucrurile se precipita tot mai mult, si catre 20xx … mai bine nu va fi.

  10. Vadan a scris: “deci va fi sfarshitul lumii actuale nu sfarshitul lumii”
    Absolut … pamantul va ramane “vesnic in picioare”, si in nici un caz nu va arde!
    La fel si ce crediciosi adevaratului Dumnezeu Iehova … vor avea parte de viata vesnica asa cum spunea Isus Cristos:
    Ioan 17:3 Şi viaţa veşnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat şi pe Isus Hristos, pe care L-ai trimis Tu.

    cristi a scris: “ca nu stiu unde ajung an rai sau in jos”
    Daca luam Biblia sa o studiem si nu ne lasam dusi de nas de tot felul de doctrine religioase, vom observa ca nu exista acele locuri pe care unii le zugravesc ca fiind: rai sau iad. Omul moare si atat, iar dupa moarte nu mai stie nimic:
    Ecleziastul 9:5 Cei vii, în adevăr, măcar ştiu că vor muri; dar cei morţi nu ştiu nimic, şi nu mai au nici o răsplată, fiindcă până şi pomenirea li se uită.

  11. Schimbarile si intrarea intr-un timp NOU nu aduc sfarsitul..caci NU este un sfarsit; “VIATA vesnica” este universul insusi care NU va disparea…ci se va schimba conform teoriei “nimic NU se pierde – totul se transforma”.

  12. Apropo de visele intense se stiti ca asta o traiesc eu!!!!!Incercati sa va intelegeti corpul,si credeti-ma veti vedea multe schimbari,mai ales psihologic!!!!!!Am inceput de cateva zile si vad nr. 11:11,11:22….,le zaresc mai mult la ora calculatorului unde imi petrec cel mai mult timp,dar nu numai!!!!!la filme,care de multe ori nu dam importanta la detalii,si iata ca ,le zaresc si acolo!!!!!Deocamdata schimbarile sunt aproape invizibile,dar daca o sa dati atentii la detalii,o sa le vedeti!!!!!!Suspect mi se pare si televizorul,care se inchide singur,se schimba canalele,si se deschide singur peste noapte,si nu cred ca e vorba de fantome!!!!!!VOM TRAI SI VOM VEDEA!!!!!

  13. doamne fereste !sper ca bunul dumnezeu sa fie alaturi de noi deoarece numai EL poate decide cand se va sfasiii lumea ….mai bine nu ma uitam pe aces site …m-am speriat de groaza

  14. dragi oameni nu va speriati nu vine sfarsitul lumii asa de repede….inca nu sa implinit toata biblia…am vrea noi sa vie si sa scapam de toate asa de repede…..haideti sa citim biblia mai mult si sa ne pocaim ….in biblie scrie ca nu e treaba noastra de cand si cum va fi sfarsitul lumii….si cat despre cei ce vor sa disruga pamantul pe ei insisi ii va distruge dumnezeu…:(

  15. nu se poate sa stie knd e sf lumii oricene ar fi nici isus nu stie knd o safie numai tatal shi at o sal tr p fiul lui ……………

  16. Intr-adevar, nu stim cand va veni acest sfarsit, insa daca studiem Biblia, putem vedea sigur ca el este APOAPE!
    Se poate citi:
    2 Timotei 3:1 Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele. … si apoi 2 Timotei 3:2-7 si ne putem intreba > aceste lucruri nu se intampla ele inaintea ochilor nostrii?
    Se mai poate citi si Luca 21 (intreg capitolul) …
    Totusi, mai mult de orice, ar trebui sa fim interesati sa cautam pe Dumnezeu:
    Isaia 55:6 “Căutaţi pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemaţi-L, câtă vreme este aproape.”

  17. CE AR FI SA CREDEM IN DUMNEZEU CU TOATA PUTEREA SI SA MERGEM INAINTE?, POATE ASA O SA SE SCHIMBE CEVA…, SFARSITUL NU NE I-A PE TOTI ODATA , CI PE RAND, CAUM DEJA A INCEPUT , PRIN ACCIDENTE, BOLI FATALE( CARE “CICA” NU AU LEAC) , INUNDATII, TORNADE, FURTUNI , CUTREMURE, ETC, DESCHIDETI BINE OCHII SI GANDITI-VA , CA DOAR NOI PUTEM SCHIMA CEEA CE NE-A FOST SCRIS, SAU NE ESTE DE CATRE UNII SAVANTI TAMPITI, CURIOSI,

  18. dumnezeu nu exista si acest lucru se va afla cat mai curand faptul ca vine apocalipsa este cert dar nu o batalie intre dumnezeu si satana este o poveste frumoasa pe care incercam sa ne imaginam si o tampenie, apocalipsa este de fapt batalia pe care o purtam noi cu natura si legile astronomice. vom pierii si cand vei vedea in urmatorii ani ce dezastre vor fii sigur vei spune ca dumnezeu e doar un cuvant si o poveste.

  19. deci,cu toate ca nu am nimic cu ,,locuitorii,, Terrei,cred totusi ca pamantul are nevoie de o ,,spalare,, asa,zdravana!si cred ca acea spalare va avea loc acolo unde trebuie cel mai mult,Lumea Noua,America nebunilor! noi,romanii,in urma cu 200 de ani,habar n’avem ce se vorbeste despre acest sfarsit de lume si,bineinteles avem norocu’ de a ne afla exact unde trebee,sub egida Carpatilor.apele,de’ar fi sa creasca cu 900 de metri cum spunea intr’un articol,oricum nu ne’ar ajunge.cutremure?hmmm…hai sa nu zic ca nu ne’ar scutura putin,dar acuma MNO,cum zice ardeleanu’.deci,haidati in Transilvania,hehe!prin urmare,acest haos natural daca o fi sa fie,nu ne’ar afecta nu stiu cat,sper!am totusi un gand,referitor la ceva din exterior,ceva extraterestru,care se zice ca ar lovi Pamantul si,acel ceva este o planeta numita Nibiru!citind atatea minuni,nu sunt sigur care minte sau inventeaza si, care spune adevarul sau e pe aproape.nush de unde fereasca’ma atatea minuni…totusi,nibiru asta e destul de infricosator,lovindu’ne n’ar ramane din noi nici macar cacat de analize.scuzati expresia! mai sunt si alte aspecte in ceea ce priveste subiectul,dar ma abtin in fata altor amanunte!

  20. …tuturor ne da de gandit ceea ce vedem scris aici, sceptici sau nu, cu posibilitatea de a alege sau nu, incercam sa mergem inainte. E adevarat, suntem intr-o perioada in care egoismul, lasitatea, nesimtirea fata de cei din jurul nostru, ignoranta sunt din ce in ce mai evidente. Toti am gresit si gresim in continuare, dar sunt convinsa ca in sufletul fiecaruia exista si o latura mai nobila la unii dintre noi poate ca inca nu e vizibila. Sa fii bun nu costa nimic, sa urasti, sa calci si pe cadavre pentru ati atinge scopul e o forma de ati vinde sufletul. Sunt convinsa ca nu asta e sfarsitul, ca oamenii au suficiente resurse pentru a se opune unui dezastru. Daca mai exista oameni care lupta pentru dreptate, daca mai sunt oameni care au sufletul curat si dorinta de a lasa ceva in urma folositor celorlalti, daca stim sa ne ridicam pentru a fi mai deschisi cu siguranta mai exista speranta.

  21. eu pur si simplu nu cred ca sfarsitul lumii va avea loc asta este o minciuna publicata de cineva minciuni minciuni si iar minciuni

  22. Nu vreau sa te jignesc Mircea, insa faptul ca tu existi nu este o minciuna!
    Tu chiar existi si nu traiesti intr-o lume virtuala, iar daca privesti in jurul rau vei observa realitatea – este foarte simplu.
    Nu e nevoie de statistici sau descoperiri stiintifice pentru a observa ca lucrurile in general se schimba in mod radical: de la schimbari climatice, la schimbari mult mai radicale in nivelul moral omenesc. Si toate aceste lucruri necesita o schimbare – o alta lume, o lume noua, condusa nu de oameni, ci de cineva care chiar doreste binele omului… acela nu poate fi decat Creatorul Sau.

  23. LASATIVA NECREDINCIOSILOR DE PROSTII…SI CAUTATIL PE IEHOVA CAT MAI POATE FI GASIT,IAR EL VA FI CU NOI,NU ARE DE CE SA VA FIE TEAMA….:)) EU L-AM CAUTAT SI EL M-A LASAT SAL GASESC SI VA SPUN NU EXISTA PACE SUFLETEASCA SI SIGURANTA MAI MARE DECAT CEA PE CARE NEO POATE OFERII INSUSI CREATORUL ….NU UITATI CA NOI NU SANTEM DECAT CREATURILE LUI.

  24. nu se stie cand,de ce sau pentru ce Dumnezeu decide ce se va antampla cu lumea noastra sau mai bine lumea LUI DUMNEZEU!!!

  25. Sincer sa fiu nu trebuie sa va grabiti.Doar Dumnezeu poate decide acest lucru.Omenirea nu trebuie sa se sperie sau sa renunte la lucrurile pe care le detine acum.Apocalipsa nu va veni este doar un mit care vrea sa va influenteze mintea in ceva rau.Nu ascultati tot ce se spune prin presa sau pe internet.E doar un mic sfat.

  26. Eu nush ce sa mai cred prima sa spus k se va sfarsii in 2004 si dupaia au spus in 2012 kiar numai stiu cesa cred.speram k vom trai macar pana vom fii sj noi ceva.cum vrea Dumnezeu asa o sa fie.nu putet zice nimic daca D-mnezeu vrea sa fie asa..asa va fii daca nu…nu..NU PUTETI ZICE ABSOLUT NIMIC NIMIC……………….:(

  27. bai….oamenii astia care au scris asta…nu au scriso de nebuni…este si un miez de adevar aici.sa speram ca Dumnezeu o sa aibe mila de noi.

  28. eu cred ca daca ar veni intradevar sfarsitul lumii ar fi provocat de noi “oamenii” pt ca noi suntem cei care distrugem tot in jurul nostru.cu toate astea mi-e ffff teama totusi de acel “sfarsit”iar cei ce spun ca nu le e frica eu cred ca mint totusi moartea in sine e ceva inspaimantator nu stiu…………..cu toata credinta mea in dumnezeu si totusi nu as putea sa nu ma tem

  29. nu stiu ce sa zic citind comentariile de mai sus dar ajung la o singura concluzie : cred ca e un bun moment pt diferite religii si secte sasi faca adepti profitand de teama oamenilor ; pana la urma urmei incalzirea globala plus celelalte dezastre le-am facut cu mana noastra mi se pare ceva normal sa fim pedepsiti si sa platim pt fiecare tigara arsa ,pt fiecare litru de combustibil ars si celelalte zeci sute mii de moduri de a distruge natura-elementul cheie in echilibrul planetei noastre .

  30. Cat despresfarsitul lumii uitati ce am gasit (mai mult pt a linisti superstitiosii):

    Diferenţa majoră dintre scenariul prezent ce anunţă sfârşitul lumii şi profeţiile din trecut este că, aproape sigur ceea ce se va întâmpla la acea dată, va distruge Pământul sau locuitorii acestuia. Una din teoriile susţinute de către adepţii sfârşitului lumii, estea aceea că, pe 21 decembrie 2012, un corp de mari dimensiuni (cel mai probabil o cometă) va lovi Pământul. Această teorie însă este foarte puţin probabilă deoarece nu a fost observat niciun obiect în spaţiu care să ameninţe Pământul şi nici nu există dovezi privind existenţa vreunuia, cu atât mai puţin să lovească Terra exact la acea dată.

    Impactul Pământului cu meteoriţi şi comete

    Cu toţii ştim că Pământul a mai fost lovit de comete în trecut şi probabil că va mai fi lovit şi în viitor, dar, cel puţin pentru următoarele decenii, astronomii nu au descoperit niciun asteroid sau cometă care să intersecteze orbita Pământului şi să ne lovească. Meteoriţii, în forma unor bucăţi de piatră, sunt mult mai numeroşi decât cometele şi suntem loviţi anual de câţiva de dimensiuni destul de mari ( câteva tone în greutate) însă nu destul de mari încât să reprezinte un pericol. În 2008 a fost prezis primul impact cu un fragment de asteroid, şi anume “2008 TC3”. Dacă acest fragment de asteroid de circa 2 – 5 metri diametru a fost descoperit cu o zi înainte de impact, e aproape imposibil ca un asteroid (sau cometă) ce ar putea distruge planeta sau omenirea să nu fie descoperit cu mult timp înainte.

    Foarte puţine corpuri cereşti dintre cele identificate sunt considerate un risc privind eventualitatea unui impact cu Pământul. Asteroidul de 270 de metri “99942 Apophis” a creat o mare agitaţie în rândul oamenilor în anul 2006, când a devenit cel mai periculos asteroid pe Scala de Impact Torino. Acum însă, se aşteaptă ca Apophis să treacă uşor pe lângă Pământ, în 2029, dar, în funcţie de abaterea gravitaţională cauzată de Pământ atunci, poate apărea o nouă posibilitate de impact în 2036. Există şi alte obiecte cu risc de impact cum ar fi “2007 VK184”, un asteroid de 130 de metri diametru, însă şansele ca acesta să lovească Pământul în următorii 100 de ani sunt de 0,037%. Alţi asteroizi sunt în prezent urmăriţi şi ar putea reprezenta un risc abia peste 100 de ani sau mai mult. Mai pe scurt, cel puţin în următoarele decenii şi mai ales în următorii 4 ani, nu va avea loc niciun impact cu niciun fel de asteroid sau cometă.

    Planeta Nibiru

    Însă la rădăcina acestor speculaţii nu stă o cometă sau un asteroid, ci un fel de “planetă cometă”, şi anume, Planeta X.IRAS (Infrared Astronomical Satellite) – care este un fost telescop ce a orbitat în jurul Pământului aproximativ 10 luni, în anul 1983. Cu ajutorul acestuia au fost realizate observaţii nemaiîntâlnite până atunci, asupra galaxiilor în formare sau tinere. Însă până când aceste obiecte au fost identificate, a fost mediatizată concepţia potrivit căreia unele dintre acele obiecte, ar putea fi legendara Planetă X de la periferia Sistemului Solar. Unii autori afirmă chiar că aceste observaţii ar dovedi că Planeta X este de fapt planeta sumeriană Nibiru. Aşadar, Nibiru este de fapt o pitică maro. Potrivit acestei teorii, această planetă va cauza distrugere și moarte şi apariţia unei rase de extratereştri numită Annunaki (strămoşii noștri extratereştri), ce îşi vor planeta înapoi. O frumoasă poveste ştiinţifico-fantastică fără niciun fel de rădăcini ştiinţifice reale însă.

  31. Ce sar intampla daca am distruge acel sarpe despre care sa zis sau acea piramida a da si apropo daca ar fi existat dumnezeu nu ar fi sfarsitul lumii asa ca nu prea cred dar vom vedea. Nu vreau sa ma inteleaga nimeni gresit sau ceva de genul

  32. Ceva sigur o sa se intample…si sincer sunt fericita ca m-am nascut in vremea asta cand e foarte posibil sa se intample o schimbare…si calmati-va cu sfarsitul lumii..rasa umana o sa supravietuiasca sigur …orice ar urma…suntem destul de evoluati si o sa gasim mereu o solutie de scapare indiferent de cate fenomene ale naturii tampite ar urma…uitati-va la chinezi si americani ..aproape in fiecare zi descopera ceva nou legat de tehnologie..o sa gaseasca ei ceva daca ar fi sa se puna problema de sfarsitul lunii. Din scriirile mayasilor ..prezicearea lui Nostradamus din c spun oamenii de stiinta…si e aiurea ca ipoteze noi se mai gasesc in continuare si nici nu mai sti la care sa te opresti…Eu spun doar ca o schimare sigur va fi…ptc nu se agita lumea asa degeaba :))… nu vom muri dar nu stiu cat de bine vom trai :-?

  33. Hai,frate cred in fenomene dinastea da chiar asa…totusi cred da alta aliniere a planetelor nu inseamna numai sfarsitul lumii,in data de 21.12.2012 tot asa se topesc ghetarii…in 21.12.2012 se prabuseste luna pe pamant ceea ce inseamna ca va incepe o noua era glaciara…doar dumnezeu poate sti,daca el vrea sa ne ia sufltele ni le va lua nu ne putem impotrivi,dar daca vrea sa ne lase pe Terra atunci ne va lasa cat va crede el ca trebuie…doar dumnezeu poate schimba viitorul nu oameni de stiinta si alti…dar poate va fi pentru ca calendarus “Mayas” nu prea minte… deci nu stiu ce sa spun …dar si in biblie scrie “Lumea se va sfarsi in potop de foc”dar nu se spune cand asa ca profitati de viata cat mai puteti.

  34. Florina are dreptate…suntem prea evoluati casa murim stand cu mana in san,singur se va inventa ceva si probabil vom scapa

  35. Va recomand cu caldura cele 3 carti de Aryana Havah, care va vor ajuta la lipezirea sau confirmarea anumitor adevaruri si intelegerea timpului in care traim (le puteti descarca de pe net):
    Inuaki, reptilianul din mine: Dezvăluiri tulburătoare despre trecutul, prezentul şi viitorul Pământului
    Inuaki, reptilianul din mine. Cartea a doua. De la Zamolxe spre noua eră
    Viaţa pe Pământ… încotro? Viitorul omenirii şi Pământului 2009-2021

  36. voi santeti prost ma handicapatilor ba ai cu LHC aphopis 2036 apocalipsa 2012 mai lasati lumea an pace aprindeti aia care vor sa fie sfarsitul sau aruncativa antr-un vulcan ceva am 8 ani si nu cred asa ceva ma scoteti depe fix nu este sfarsitul nici an 2012 nici an 2036 si mai nu stiu cand

  37. Multa dreptate ii dau lui moni. numai TATAL DIN CERURI ,DUMNEZEU,stie cand o sa vina sfarsitul lumi.Nici chiar FIUL LUI DUMNEZEU,DOMNUL ISUS HRISTOS,nu stie cand o sa vina sfarsitul lumii ci doar DUMNEZEU su de aceea va spun ca mai bn sa va pocaiati si sa fiti pregatiti cand va venii sfarsitul lumi ca nu cumva sa ajungeti in iad

  38. eu am o problema grava de sanatate si ma rog la domnul de zi cu zi . uneori simt ca ma asculta alte ori mai putin , nu terbuie sa ne ffie frica de moarte chiar daca este grea , dureroasa. domnul are planuri cu noi toti ne iarta daca ne rugam . el nu vrea sa ne faca rau .
    nu va fie frica d apocalipsa si toate cele .
    eu una nu cred ca merita ca noi oamenii sa traim pe aceasta lumea. nu meritam

  39. maa .. toata lumea e asa de alarmata k vine sf lumii ete na pana la urma to murim o data si o data nu stiu romanii astia devin din ce in ce mai …….. nu am cuvinte care mai de care mai smecher da scoala nimeni nu e buna de nik nu??? ei bine aflati k sc te scapa de 2 lucruri foarte importante.. PROSTIE SI BANI voi credeti tot ce auziti?? nu zic k e o minciuna dar nici nu e adv asta stie doar d-zeu nu noi…..pwp ….

  40. Oameni buni…Dumnezeu este Divin….el vede,iarta,creaza si mai presus de orice N-E IUBESTE!!de cand cu vestea cum ca ar venii sfarsitul lumii,toti,am inceput sa fim mai credinciosi,sa pronuntam numele Domnului si sa-l Slavim…am inceput sa ne rugam mai mult si sa credem in existenta lui…este dureros ce se intampla in aceasta planeta..peste tot…si sincer…noi,oamenii,nu mai meritam sa respiram aerul sau mai zicem FALSE RUGACIUNI…(DOAMNE AJUTA-MA SA FIU SEF DE CASSINO SAU DOAMNE DA-MI O AVERE MAI MARE DECAT A PRIETENULUI MEU CARE ARE IN CONT 100 MILIOANE DE EURO)M-IE JENA…M-IE FRICA SI M-IE SCARBA DE CEEA CE SUNTEM NOI AZI…AVEM O VIATA DARUITA DE CEL DIVIN…SI NE BATEM JOC DE EA…SUNTEM NISTE PACATOSI CARE NU AVEM SCRUPULE CAND VINE VORBA DE NOI INSINE….DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE…NU SE VA INTAMPLA MARI CHESTII IN 2012…CI DUPA 2012..CAND VOM INCEPE SA FACEM MISTO..SI SA GLUMIM AIUREA…IN TIMP CE ALTII MAI COMIT O CRIMA…ALTII O SPARGERE E.TC…DUMNEZEU SA NE IERTE PE TOTI PT CEEA CE AM AJUNS…DEMNI DE MILA CU TOTII!!!!!

  41. sectele religioase au spus mereu si au insistat ca ele reprezinta solutia la …sfarsitul lumii.
    realitatea e ca facand abstractie de religie si mai exact de secte, viata e o continua transformare, evolutia noastra ca umanitate a fost mereu ca rezultat al .In toata istoria sa nu uitam, inclusiv liderii religiosi au reactionat cu violenta si agresivitate in contact cu stiinta pura si cu noile aparitii tehnologice.Asa cum catolicii au distrus marile biblioteci mayase si aztece doar din frica ca nu pricepeau si nu acceptau schimbarea, acuma avem sectele care preiau mai bine acest rol intoxicand oamenii cu zvonuri despre sfarsitul catastrofic al omenirii in speranta de a atrage astfel cat mai multi adepti.
    Concluzia mea, e simpla, ne nastem , traim , apoi murim ca s alasam locul altora ce se vor naste dupa noi. ce facem acum e important pt cei care urmeaza dupa noi, indiferent cum va fi sfarsitul, important e sa acceptam ca existenta noastra individuala e limitata si ca trebuie sa lasam inima sa ne calauzeasca in continuare.Fiti mai buni, oameni buni!

  42. multumesc vad ca deja am si fost cenzurat. , asa imi trebuie daca am postat pe forumul vostru , ma bucur sa vad ca Romania ramane o tara inca virusata de microfoane si lingai de securisti care te asculta si cand tragi ..apa

  43. FALS ! asa au spus k o sa fie si in 2000 , 2001 , 2002 , etc … asa a spus in fiecare an ! a spus si la tv k faza cu apocalipsa a zgonit`o un AMERICAN PROST din California a scris pe bloguri moguri doguri drq sa le ia , a aparut si la tv a spus deci este un mare FALLS !!!!

  44. Noi romanii se pare ca avem o problema cu radio sant ” Pentagonu spune”, “Einstein spune”, “Calendaru maya scrie…” eu zic ca ar fi mai interesant sa punem in afirmatiile scrise mai multa informatie referitor la sursa exacta de unde ne-au venit aceste idei …inclusiv cu sfarsitul lumii s.a.m.d.

    E o problema poluarea, e o problema distrugerea stratului de ozon inclusiv terorismul religios declanast de ttarile arabe care declara frontal ca cine nu e musulman e bun de omorat si tot asa. nu e prima oara in istorie cand in vremuri tulburi ieseau “nebuni” in strada strigand ca a venit sfarsitul lumii. Sunt minti bolnave care asta ar vrea probabil.
    Ca sa inchei as dori sa spun doar, fratilor care descrieti cu atata lux de amanunte sfarsitul lumii va rog frumos dati mai multe detalii apropo de sursa dvs de inspiratie

  45. Eu locuiesc de ceva timp pe continentul nord american si crede-ma “Andrei C” ca ma feresc sa comentez despre oricine ca ar fi prost sau destept, crede-ma ca inca functioneaza in tarile civilizate ca ceea ce vorbesti despre altii e ceea ce altii iti vor da si tie ca titlu. In alta ordine de idei, nu confunda posturile de stiri oficiale americane cu emisiunile specializate in “fictiune ” si “barfa” care cu acest titlu in frunte isi pot permite sa publice orice prostie. Cred ca in ro se traieste inca cu imaginea creata de comunisti conform carora noi romanii suntem geniul innascut si leaganul tuturor civilizatiilor superioare iar restul sunt prosti

  46. Toti oamenii au spus k lumea se va sfarsii cu gaura neagra,altii k in 2012 va fi un crater care o sa ne arda k o sa fie fierbinte lava….shi k o sa erupa…au mai spus k o sa fin ingretati……~~~~~~~!!!!!

    NuSh ce sa mai cred..
    eu spun ca eu cred in dumnezeu shi k d-zeu o sa faca sa vina sfarsitul cand vr el…
    shi sfarsitul nimeni nu stie cand va veni…dintre oamenii nimeni nu stie..

  47. interesant articol…dar …eu sunt de parere ca sfarsitul pentru noi e atunci cand “dam coltul” :-p….si nu ne ramane decat sa ne pregatim pt acel moment….nu cu lumanarile la geam…dar in tot ceeace facem…..se spune ca e benefic sa e gandesti odata la doua trei zile la moarte….pt ca sfarsitu lumi aduce moartea …..simplu…dar eu sunt foarte curios ce se va intampla in 2012…iar daca nu se intampla nimik ….nu va mai crede nimeni in predictiile oamenilor de stiintza si in cercetarile lor….dar e cam imposibil, cred eu, deoarece schimbarile climatice si chestiile de genu …le simitim si noi……

  48. yo sfarsitu lumii o sa vina da nu acuma asa ca oameni buni fuck off, stati calmi traiti-va viata si lasati-o naibii cu sfarsitu asta!!!!!!!!!!!

  49. ma gandesc numai la copii si la sotie daca se va intampla ceva oare o fii adevarat

  50. Michy, se vorbeste despre iubire, bunatate, adica frecvente inalte. Cei care se gandesc numai la ei, nu ating aceste frecvente si nu vor trece in dimensiunea a cincea. “Daca se va intampla”… Sigur se va intampla si vom trai trecerea. Important este sa trecem cat mai multi. Iti doresc sa ne vedem in dimensiunea a cincea, insotit de o familie care iubeste viata.

  51. chiar voi credeti ca lumea va fi distrusa ???????????? explicatimi si mie ca nu are niciun sens adica de ce sa sa sfrseasca lumea daca se va sfrsi lumea ce se va intimpla cu planeta va exploda???????????????
    nu are sens chiar de loc haide ce porcarie

  52. Dumnezeu este raspunsul , dak se intampla Dumnezeu v-a avea grija de noi … Dak nu asta e :)

  53. eu zic ca ar trebui sa nu mai ganditi atat de mult , ca o sa va tociti creerasi. p.s. nu exista o data concreta

  54. Waw ce mai minciuni pe voi……ci ca sfarsitu lumi in 2012……OAMENI DIN ZIUA DE AZI…..

  55. dupa mesajele postate de voi eu cred ca lumea a incebunit……adika voi nu mai credeti in Dumnezeu

  56. cn a zis asta face o gramada de oameni sa sufereX( inclusiv copii… falsu masi**** X(dc sa va mai credem ba ratatilor dac in fiecare an p . l ,m ziceti cat mincuna acm dac ar fi adv nimeni nu ar crede …………..

  57. nu se va termina lumea in 2012 eu chiar daca sunt religia martorii lui Iehova ,si Iehova are un timp fizat in care se va termina sistemul asta Iehova este Dumnezeul adevarat.Stiti la cine va inchinati voi la Satan ala rau nu lui Iehova asa ca ascultatima pe mn eu sunt de aceasta religie si eu cred tot ce spune Iehova si legile lui el are niste legi si trebuie sa le respectam asta este adevarul navem incotro este adevarat ca se va termina sistemul asta rau si daca ascultati de el nu o sa muriti deloc ca asa este regula cine asculta va trai cine nu asculta nu va traii!

  58. MDa nuhs ce sa cred BAi VOI NU STIATI CA ASTA VINE DE LA maihasy aia idioti care au prezis ca in 2012 se sfarseste calendaru lor adika sfarsitu lumi(lea fost lene sa mai scrie in calendar =))) ca fix in ultima pagina scrie asta) dar nu e adevarat! clar!!! ID clau_thebeast sa vb:D

  59. bai … adevaru este ca Dumnezeu poate sa sfarseasca lumea si in acest moment :| daca el vrea … io nu cred in asa ceva … nimeni nu poate sti ce se va intampla …. doar Dumnezeu stie “cand” si “cum” !

  60. asa au spus si in 2000 ca se sfarseste lumea.asta e o facatura de a lor.sa fim seriosi.de ce chiar in 2012?

  61. oare chiar asa sa fie?si mos craciun exista?eu unu nu cred asa ceva.mai traim si om vedea dar ganditi-va ca dispar vietile multor persoane nevinovate

  62. Imi place ideea ca doar cei care intradevar merita sa ajunga in cea de-a patra dimensiune…Sau cum s-o fi numind ea…Si apropo mai informati-va si voi.Mayasii nu au prezis sfarsitul lumii ci sfarsitul unui cicul si inceperea altuia.Nu se stie daca intradevar sfarsitul ciclului coincide si cu sfarsitul rasei umane asa cum o cunoastem noi.
    Personal cred ca in 2012 chiar se va intampla ceva DAR acel ceva nu va fi Apocalipsa.

  63. Mah inebuneste lumea :)) hai sa fim seriosi calendaru ala este de mii de ani cum ca coincida datele alea de at cu astea de acuma si in plus cand a venit Hristos pe pamant timpu a reinceput cu anul 0 calendaru ala ii din inainte de asta , asadar si prin concluzie astea sunt niste tampenii ::P

  64. Mai oameni buni , voi chiar credeti ca se va sfarsi lumea ? nu spun ma mayasii nu au dreptate , dar totusi , cum sa se sfarseasca lumea mai ? o fi ceva , se vor alinia planetele , o sa fim norocosi ca o sa prindem acele momente , ( scria la un moment dat pe discovery ca odata la vreo 20.00 de ani se intampla asta ) , deci suntem norocosi ca apucam vremri de`astea , dar asta nu inseamna ca se va sfarsi lumea :)) ! cine stie , poate au fost mayasii nervosi ca ei nu apuca asemenea vremuri , si au zis “ hai ma sa ii speriem pe astia , ca daca noi nu apucam , sa nu apuce nici ei “ , nu ganditi asa oameni buni , o sa treaca , oricum luati-va provizii , ceva suc , ceva mancare , asteptati ora 11.11 , si dupa ce trece … dati drumul pe net ;)) , si da , intradevar , doar Dumnezeu stie “unde“ , “cand“ si “cum“ se va sfarsii lumea …

  65. nu ma mai speriat daca nu stiti exact nu mai scrieti pe niciun site si nu este adevarat doar dumnezeu stiu cand unde si cum o sa fie intradevar 21.12.2012 se va termina calendarul mayasilor si atunci dispar doar mayasii am doar 11 annnnniiiiii

  66. Mai oameni buni , voi chiar credeti ca se va sfarsi lumea ? nu spun ma mayasii nu au dreptate , dar totusi , cum sa se sfarseasca lumea mai ? o fi ceva , se vor alinia planetele , o sa fim norocosi ca o sa prindem acele momente , ( scria la un moment dat pe discovery ca odata la vreo 20.00 de ani se intampla asta ) , deci suntem norocosi ca apucam vremri de`astea , dar asta nu inseamna ca se va sfarsi lumea :)) ! cine stie , poate au fost mayasii nervosi ca ei nu apuca asemenea vremuri , si au zis “ hai ma sa ii speriem pe astia , ca daca noi nu apucam , sa nu apuce nici ei “ , nu ganditi asa oameni buni , o sa treaca , oricum luati-va provizii , ceva suc , ceva mancare , asteptati ora 11.11 , si dupa ce trece … dati drumul pe net ;)) , si da , intradevar , doar Dumnezeu stie “unde“ , “cand“ si “cum“ se va sfarsii lumea …

  67. Lumea intreaga lanseaza fel si fel de ipoteze stiintifice asupra schimbarilor deosebite prin care trece pamantul. Se vede totusi deslusit ca toate aceste lucruri pe care avem ocazia sa le traim nu au avut loc niciodata in trecut.
    Biblia ne spune:
    “Pentru că atunci va fi un necaz aşa de mare, cum n-a fost niciodată de la începutul lumii până acum, şi nici nu va mai fi.” Matei 24:21
    Anumite intrebari trebuie sa ne puna pe ganduri: “Care este perspectiva mea pentru viitor? Imi doresc sa traiesc si sa trec peste toate aceste catastrofe iminente? In cine imi pun increderea? Cine imi poate oferi salvarea? Pot eu sa traiesc vesnic?”

    Biblia este cartea care face vie cunoasterea, este cuvantul lui Dumnezeu si este cea mai vrednica de crezut. Nu descoperirile stiintifice, nu perspectivele umane, nu calculale Mayasilor ne vor salva de ceea ce urmeaza sa se intample cu intreaga omenire. Singurul si acela care poate sa ofere oamenilor salvarea: este Dumnezeu.

    Biblia aceasta carte remarcabila, da, cea mai durabila şi nepieritoare carte, are ceva de spus cu privire la singura speranta a omenirii, anume viata vesnică intr-o lume noua durabila.

    Secole la rand omenirea a cautat secretul vietii veşnice, dar fara rezultat, lucru ce a dus la pierderea sperantei multora in acest ideal. Fiecare stie ca de aproximativ sase mii de ani toate generatiile mor in mod succesiv. Omul nu poate cere stiintei sa-l pregateasca sa traiasca vesnic. Stiinta moderna nu conduce la viata vesnica. Ea duce mai degraba la moarte. Stiinta, cand apara puritatea scopurilor sale, se contrazice, deoarece ea favorizeaza proiectele acestei lumi. Ea nu este, deci, izvorul in care trebuie cautat pentru a dobandi viata vesnica.

    Adevarul exprimat de Fiul lui Dumnezeu, Isus Christos, a carui intelepciune era desavarsita, ramane: cunoasterea Tatalui ceresc, “singurul Dumnezeu adevarat”, va aduce viata vesnica oamenilor muritori.

    Ce trebuie noi sa facem?
    Ca si de la Isus, se cere din partea credinciosului sa se dedice fara rezerve lui Dumnezeu pentru a indeplini voia Lui. El trebuie sa faca aceasta avand o credinta desavarsita in Isus Christos, prin sacrificiul caruia pacatele sale pot fi sterse si iertate. Pentru a pastra adevarata credinta in aceasta lume dusmana lui Dumnezeu, trebuie sa luptam pentru ea.
    Conditia suprema ceruta pentru a dobandi binecuvantarile si fericirea eterne este expusa in urmatoarea epistola a vietii Salvatorului:
    “Să iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu toată puterea ta şi cu tot cugetul tău; şi pe aproapele tău ca pe tine însuţi.” Luca 10:27

  68. Ce tot vb akolo, de unde stiti voi k o sa fie sf lumii?io kred k ati inebunit.Toti or zis bn, numai D-zeu stie ”CAND” si ”CUM” daca o sa murim sau nu, el ne-a dat viata , el a facut cerul si pamantul, asa k el decide fratilor kand va fi sf lumii, nu voi:))k nu stiti de capu vost;)si chiar de ce in 2012????????

  69. Ce tot vb akolo, de unde stiti voi k o sa fie sf lumii?io kred k ati inebunit.Toti or zis bn, numai D-zeu stie ”CAND” si ”CUM” daca o sa murim sau nu, el ne-a dat viata , el a facut cerul si pamantul, asa k el decide fratilor kand va fi sf lumii, nu voi:))k nu stiti de capu vost;)si chiar de ce in 2012????????

  70. foarte interesant articolul.ceva se va intampla insa nu se stie ce.sunt prea multe speculatii.eu,cel putin,nu mai stiu ce sa mai cred am citit tot ce am gasit si stau si ma gandesc la ce va fi,daca va fi,in fine vom trai si vom vedea.am gasit si niste articole despre o civilizatie care traieste in centrul pamantului.spune acolo cum ca pamantul e gol pe dinautru defapt si ca totul e o minciuna,ca ozn-urile sunt defap locuitorii interni ai pamantului.si asta e doar un exemplu.par lucruri ireale dar niciodata nu se stie nu?!jeejeje sunt foarte curioasa si abea astept sa vina data cu pricina sa vedem ce se va inampla!v-am pupat!

  71. Pe scurt ar trebui sa stiti ca numai unul va sti cand se va sfarsi lumea si acela este DUMNEZEU omul nu poate dovedi ast…

  72. Hey, pamantenilor, eu va spun iubiti pe Domnul Dunnezeu din tota inima, din tot sufletul si din tot cugetul vostru si pe apropele (cel din vecinatate, oricare ar fi el) ca pe tine insuti > si vesnic viu vei fi.
    PS: hey, nu confunda iubirea cu sexul !!!!!!!!!

  73. Nu !Lumea nu se va sfarsi asa deodata! Inainte pe vremea lui Adam si a Evei se faceau 20 de copii si pe urma s-au facut 10 , 5 , 3 , 2 si acum deabia se face unul…..Si asa se sfarseste lume , mai oamenilor….

  74. Eu unu nu cred nimic din ce spun astia,in biblie scrie ca vor aparea tot felu de oameni care ne vor minti cu sfarsitul etc nu exista niciun sfarsit al lumii e o continuare dezvoltare Trezitiva este un sfarsit dar nu sfarsitul Terei al pamantului este doal al nostru al oamenilor ca suntem pacatosi.

  75. mayasi nu zic ca e sfirsitul lumii ei zic ca e apocalipsa.
    idea e ca noi romanii am uitat sa mai traducem cuvantul apocalipsa

  76. noi oameni avem o evolutie si trebuie bine sa analizam cea ce facem ce vorbim,.////////dar totul ajunge la bani trebuie sa scoatem un ban de undeva,cum ar fi se fura enorm peste tot si seaca tot zacamantul orice resurse din pamant si asa o sa traim in cutremure si schimbari de clima,si taxe tot mai mari de parca am avea bani garla.asteptam 2012 adica anul viitor.

  77. e adevarat ce se spune de prostia omeneasca ..asta nu va disparea curand, si cu modificarile de temparatura…..stirea aparitiei unui al 6lea soare a aparut deja….dar sfarsitul lumii nu va veni in 2012…un an nou fericit va doresc si sa fim mai buni !!

  78. bahhh fratilor ce e in mintea voastra sa credeti porcariile astea?sfarsitul lumii ii internetul kre te innebuneste cu c.c.turile lui….cititi Biblia si acolo aflati toate detaliile.nici macar FIUL sau Apostolii,nici macar Ingerii ci numai TATAL stie cand lumea se va sfarsi…puneti mana si cititi cartile sfinte nu porcariile la astia

  79. haide-ti sa ne traim viata cat se poate de mult si sa ne ferim de rele si sa extingem raza de iubirea din jurul nostru

  80. BUCURATIVA SI DATI SLAVA LUI DUMNEZEU , EL VINE PE NORI – ORICE GENUNCHI SA I SE INCHINE DOMNULUI – DOMNUL STIE ZIUA JUDECATII – EL VA JUDECA POPOARELE – POCAITIVA TOTI VRAJMASII LUI . PREGATITIVA PACATOSI SA SLUJITI SARACILOR SI MII DE ANI – JOS CIFRELE – VIN LITERELE PACATOSILOR .

  81. DUMNEZEU S-AI PAZEASCA PE TOTI FIII SI FICELE LUI BOTEZATI IN NUMELE TATALUI AL FIULUI SI AL SFINTULUI DUH . PACE PESTE TOT POPORUL LUI . LUMINA NU SE POATE UNI CU INTUNERICUL – VINE TIMPUL CELOR CE AU SLUJIT SA STAPINEASCA CU TOIEGE DE FIER PE TOTI VRAJMASIIDOMNULUI – LA MUNCA IUBITII MEI PACATOSI .

  82. spuneti cromcret cand se va sfarsii lumea.Io nu stiu de aiea vreau sa imi ziceti cand si cum

  83. FALSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FARSITUL LUMI PE BUNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eu nu cred in prosti ca astea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Omul acela e ticnit sau nu mai gandeste cum trebuie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Si sa stie omul acela ca sunt copii mai mici care aud la tv si se sperie si poate pot sa aiba si cosmaruri cu porcaria asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Si copii aceea sa nu mai creada in (PROSTIAAAAAA)asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))
    Sa nu mai creada in prostia asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  84. Omul ala e prost sau nu gandeste ca nu vine porcaria ce a ziso elllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Inseamna ca omul ala crede in fantoma,vampiri,monstrii etc……..SI e un nebun si jumatate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  85. SI nu ma intereseaza daca vreo ruda de a lui din Romania vede asta poate sa ma fca in toate felurile dar nu va veni SFARSITUL LUMII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  86. STIU CA SUNTEM MAI RAI DAR DUMNEZEU TOT ATAT DE MULT NE IUBESTE SI ORI CAT AR VREA SA DEA SFARSITUL LUMII NU O SA DEA PENTRU CA NE IUBESTE PREA MULT SI NOI IL IUBIM TOT ATAT DE MULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  87. Nu crede tot ce citesti sau auzi sau vezi.Ca sfarsitul lumii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  88. lumea nu se va sfarsi nici prin foc nici prin apa pentru ca sfarsitul lumii nu exista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Omul acela era ticnit sau nu gandea cum trebuie si sa stie ca sunt copii mai mici care vad la tv si se sperie si pot avea cosmaruri cu prostia asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SI SA STITI CA DUMNEZEU NE IUBESTE MULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))

  89. @michy
    crezi,crezi si cand colo nu vine ca a mai spus si in 2000,2001,2002,2003….etc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  90. Sunt zvonuri ca vine sfarsitul lumii bla,bla ,bla.Sunt alti care cred si pana la urma nu vine.Pentru ca nu exista tampenia asta!!!!!!!!!!!!!!!!…Si eu am facut asa si in 2011 la ora 18 cand au aratat imagini prostesti cum ca vine sfarsitul lumii atunci si mam intrebat ce cum unde as ma ascund ca sa nu mor si cand colo na veam unde sa ma ascund si mam lasat in jos cu mainile pe cap si uite ca nu a cazut nici o pietricica din cer cu foc si tot ce a fost era un fleaaaccc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Deci nu credeti in prostia asta ca a mai zis asa si in 2000,2001,2002,2003,2004 ETC ……………….

  91. Nu exista sfarsitul lumii caci nu exista un sfarsit de lume poate o sa vie alt ceva mai bun de cat asta va potea fi: cutremure, inundati mari,paduri arse,razboaie,cicloni foarte,foartemari.Dar sfarsitul lumii nu exista prostiiiiiiaa asta pentri-ca Dumnezeu ne iubeste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :OOOOOOOOOOOOOOOO1111111111111

  92. Vai cata lume nu acceapta adevarul. Eu ma ocup de asta momentan si al 3° ochi al meu e pe cale de deschidere ma simt minunat,comunic prin telepatie si prietenele mele se pun in contact cu Ashtar Sheran si noi stim deja ce ne asteapta. <3 Va consiliez sa cititi ramtha… Biblia nu o stiti interpreta insa vorbeste des de nephilim(Fii lui d-zeu ce sa inmultira cu pamantenele -.-) ,elohim civilitazi extratereste de fapt Geova vine dintr-o alta planeta … el cu poporul lui anunaki (de la care provin ariani,de asta aveau ce aveau cu evreii care se rugau la Yahweh ce era mai bun) Adevarata biblie e torah si originalul a fost ascuns de domnii care sunt la putere… raul actual este in america… Trezirea s-a terminat cu materialismul. Eu ca multe persoane dp Pamant simtim schimbare. LUMINA tuturor VOI <3

  93. ….ai dreptate.insa multi nu vor sa recunoasca….iar in cazul altora am vorbele lui Einstein legate de Prostie si Infinit…

  94. …Dumnezeu este in fiecare din noi. Si noi stim si simtim multe…dar am devenit superficiali, materialisti si ignoranti. Degeaba mergem la biserica,,..daca nu ne uitam inauntrul sufletului nostru

  95. Nu inteleg de ce nu credeti peste tot asa a fost scris .Trebuie sa acceptati sfarsitul indiferent cand va fi s-au cum va fi.Tot va fi odata.Si mayasi …ei bine poate au dreptate adica multi au spus asta stirea a aparut pe toate site-urile nu puteti ignora asta!

  96. Buna. ce saIntampla este real,,schimbarile climatice se simte …………………………..,fie-care simte asta ……………………..Adevarul stie- numai Bunul Dumnezeu.Este neplacut pentru pamantul MAMA,si pentru noi………….Trebue sa protejem ce avem.,fantaziea umana mare……………..CE O FI VOM VEDEA ,CE A FOST SA VAZUT…………….

  97. daca cititi biblia cu atentie in matei scri isus spune ca nu stie nimeni despre sf lumi ,inclusiv el ci numai tatal asa ca linistitiva ,.numai d,zeu stie ,mai spune ,ca va fi la fel ca in zilele lui noe cand toata lumea manca si se distra a venit potopul asa ca linistitiva oameni buni……

  98. FRATILOR NU CREDETI IN TOT CE SPUN AESTI DEMENTI SF LUMI NU VA VENI IN 2012 NU VA FAKETI GRIJI UN AN NOU FERICIT VA DORESC DIN TOATA INIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  99. Eu una nu cred oameniii buni.Dumnezeu ne iubeste si noi pe el.S’a mai zis ca vine in: 2000,2011,si uite-ne.traim,dar nimeni nu stie cand vine sf lumii.Doar Cel de Sus.

  100. oi da sinteti prosti nimeni nu stie cind va fi aceasta zi urita si tremuratoare caci numa cind aud de cuvintul aceste sfirsitul lumii ma simt oribil si mie frica…………dar sa stirti ca numa dumnezeu va sti cind va fi aceasta zi nu voi depe internet……………..copii ,lume nu ascultati toti prostii ce ne mint numa ne sparie cind va fi va fi dar dumnezeu ne iubeste asaca nu vorbiti prosti nu faceti pacate ca dumnezeu se va supara pe noi……………rugativa

  101. Parerea mea este ca Dumnezeu ne iubeste fata de alte tari in care sunt cutremure tsunami si alte cele.Aseara am visat ceva cu sfarsitul lumii si ca nu stiu cum s-a salvat lumea si a aparut o a cincea lume credetima nu mint in plus va mai zic ceva incepeti sa va rugati ca suntem o tara in care doar batranii se mai roaga incepeti si voi inainte de culcare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *