Giulia – noua solista Dj Project

Giulia

Dupa incercarea realizarii unui casting pentru gasirea noii soliste Dj Project, Gino si Maxx au gasit, fara a sta prea mult pe ganduri, persoana potrivita pentru acest statut. Este vorba despre Giulia, care anul trecut a colaborat cu trupa pentru featuring-ul la piesa “Prima noapte“. Incepand din aceasta luna, artista va face parte din proiectul DJ Project feat. Giulia si ii va insoti in concerte pe ceilalti doi membri, timp de doi ani. Peste cateva luni, prolificii producatori – Gino Manzotti si Maxx – vor sarbatori impreuna cu Giulia 10 ani de cand proiectul DJ Project a luat fiinta.

Ma bucur sa lucrez cu doi dintre cei mai profesionisti producatori din industria muzicala romaneasca si sa contribui la unul dintre cele mai notorii si in acelasi timp indragite proiecte muzicale romanesti.

spune Giulia

Mi-am dorit mereu sa colaboram. Giulia este un artist complet, in adevaratul sens al cuvantului. Aveam nevoie de o persoana cu experienta. Ii apreciam atat calitatile artistice, cat si prezenta scenica.

a declarat Gino

Dj Project feat. Giulia – “Prima noapte”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=imrzzweuB5E[/youtube]

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *