Dj Project – fara Elena

Elena

In ultima perioada au existat nenumarate zvonuri cu privire la o iminenta despartire a trupei Dj Project. Iata ca acum aceste zvonuri au devenit realitate, intrucat Elena Baltagan a decis sa nu mai faca parte din trupa care a facut-o celebra. Motivul principal a fost faptul ca Elenei nu i se dadea atentia si nici drepturile ce i se cuveneau. In curand ea va lansa si primul sau single solo, de asemenea isi va face si debutul in lumea televiziunii intr-un serial pentru adolescenti. Elena are, de asemenea si propriul ei blog, www.elena-djp.ro

Din punctul meu de vedere este o stire si un fapt trist pentru multi fani Dj Project din tara, printre care ma numar, insa este bine cunoscut si faptul ca, atat Dj Gino Manzotti, cat si Dj Maxx, au proiectele lor personale. Pentru sutele de oameni ce iubesc muzica acestui trupe, sa ascultam, pentru ultima data, una dintre cele mai bune piese semnate Dj Project – “Soapte”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sD08Iph53T4[/youtube]

Mai multe informatii puteti citi aici:  monden.info

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

6 thoughts on “Dj Project – fara Elena”

  1. Bravo ei. Daca se poarta urat bine le-a facut. trebuia sa plece mai demult. GO GIRL>>>>
    Asteptam vocea ta calda din nou… :)
    Te iubim. pe ei nu …. PENSIA ii asteapta

  2. :))))))) ha ha ha ce tare a zis tanti de mai sus :))pensia…ii asteapta:)) Dap. Asteptam proiectul Elenei bine ca a fost desteapta si a facut din timp un alt proiect al ei in austria cica :D

  3. bine a facut ca a plekt si-asa nu mai ea facea toata treaba,fanii i-au avut datorita ei ………sa vedem ce se va alege de ei(cei doi gandaci si cu burloi 3)hai elena!!!!!!!!!!!!!!

  4. Am vazut piesa noua cu giulia ,dar ceva lipseste sau poate mai bine zis cineva lipseste nu credeti?imi este greu sa cred ca nu mai este Elena!dar!nu a fost sa fie,viata merge inainte.Bafta.

  5. dj project nu va mai fi la fel… pacat, a fost una din putinele formatii cu adevarat romanesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *