Amprenta de carbon – Afla cat risipesti din viitorul tau

animal x

Incepand cu 5 iunie 2009, pe site-ul www.generatiaverde.ro, lansat de catre cei de la Animal X, fiecare dintre noi poate afla cum contribuie la Schimbarile Climatice prin amprenta de carbon anuala. De Ziua Mediului, Asociatia Generatia Verde alaturi de Ministerul Mediului, Ambasada Marii Britanii si Universitatea Ecologica Bucuresti demareaza campania nationala “Amprenta de Carbon – Afla cat risipesti din viitorul tau!”

Dupa 5 luni de cercetari asidue, in luna martie, Asociatia Generatia Verde realizeaza primul Calculator de emisii de CO2 din Romania. Acesta va sta la baza studiului national desfasurat in cadrul Universitatii Ecologice din Bucuresti cu privire la media reala a emisiilor de CO2 al populatiei la nivel national si local. In mai putin de 100 de luni, lupta de prevenire se va transforma intr-o lupta de supravietuire cu Schimbarile Climatice, conform rapoartelor si expertilor Comisiei Europene.

Campania nationala “Amprenta de Carbon – Afla cat risipesti din viitorul tau!” este primul pas concret dintr-o serie de actiuni pe care Asociatia Generaţia Verde le va intreprinde in lupta cu Schimbarile Climatice al carei punct culminant va surveni in 2015. Aceasta campanie beneficiaza si de un spot tv care va fi difuzat pe durata a 3 luni de catre partenerii media TVR si National Geographic Serban Copot(Hiena), Presedintele Asociatiei Generatia Verde

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

One thought on “Amprenta de carbon – Afla cat risipesti din viitorul tau”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *