Basescu bate un copil ?

In ultimele cateva ore a aparut pe youtube un filmulet in care Basescu loveste un copil in fata. Nu tin cu “tiranul” cum zice Becali si nici nu am vreo treaba cu politica insa filmuletul asta este o dovada de prost gust.

Vedeti si voi, un trucaj ieftin rau :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cNkh2Egr2LY[/youtube]

Sa fie oare asa ? Haideti sa vedem in urma unei analize:

Sunt grafician de 7 ani si pot sa vad o imagine trucata de la 10 metri. Am analizat frame-urile cu mana sunt 2 la numar dar l-am uploadat pe cel mai evident.

Asadar :

1. Diferenta clara de lumina care bate pe fata copilului si culoare mainii. Mana este prea aproape de fata ca sa nu-si schimbe si ea culoare datorita proiectiei luminii.

2. Imaginea cu mana este plantata in frame, se vede clar conturul patrat al imaginii introduse. Astfel puteti sa deosebiti 2 patrate a caror trecere este brusca si nenaturala spre resul imaginii.

3. Imaginea plantata are rezolutie mai mica decat restul imaginii … adica sunt mai putini pixeli in imaginea plantata decat in restul imaginii inconjuratoare

4. Daca dati play din momentul in care apare mana si repretati procedeul de vreo 5 ori … o sa vi se para nenaturala aparitia mainii cu miscarea bratului. Pur si simplu apare “pumnul” timp de 2 frame-uri pe cand retragerea bratului este mult mai elastica in jur de 7 frame-uri

Va las sa va trageti singuri concluziile. a spus Adrian / aestetycs.com

Basescu loveste un copil

Update 1 28 noiembrie 2009:

Domnul Traian Basescu a mai comis o infractiune:

Basescu omoara o musca !

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OWCgNowVvQg[/youtube]

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

21 thoughts on “Basescu bate un copil ?”

  1. Intreb si eu ca tot omul: chiar tot filmuletul e trucat? Chiar si barbatul din spate imbracat in geaca neagra, care se uita probabil inmarmurit, uimit, tampit… cand la copil, cand la Basescu si iar la copil si la Basescu… si asta e trucaj????
    Daca tot sunt unii “specialisti” sa-mi explice si aceste imagini….

  2. Domnilor, dupa parerea mea este sau nu este trucaj, nici nu conteaza. Ce vor acum mogulii Patriciu, Vantu si Voiculecu? Sa nu il mai votez pe Basescu, pentru ca ia ras o palma unui copil, care a zis ca-l voteaza pe Iliescu? Sunt penibili. El nici nu are drept de vot. Asta ca o paranteza. Dar… ei care au furat cu ambele maini Petromul, BCR-ul, FNI-ul etc., datorita carora sunt pe drumuri o multime de oameni, tocmai ei s-au gasit sa il critice pe Basescu, ei care sunt niste “repere morale” ale societatii. Ma refet mai ales la Patriciu, pe care imi venea sa il scuip in ochi in fata televizorului aseara cand comenta incidentul. Si mi-am zis: “Ia uite domn’le cine vine sa critice, Fecioara Maria!” Va spun ca alegator al lui Basescu, ca atata timp cat el inceraca sa lupte cu mafia acestei tari, putea sa-i dea si doi pumni copilului ala, ca tot in votez! In 2004, pe vremea cand era un simplu candidat la presedentie, era un om simplu, cu calitati si defecte. Probabil ca a cedat nevos si ia ras o palma nesabuitului care a l-a aclamat pe Iliescu. Dar de atunci si pana azi, anul 2009, domnu’ presedinte s-a “cizelat destul”, nu mai e un cetatean simplu cu defecte siu calitati, este un presedinte responsabil, patriot, profesionist as zice. Si romanii nu il voteaza pe Basescu cel din 2004, ci pe Basescu cel din 2009. La asta nu cred ca s-au gandit moguluii.

  3. La ordinarul trucaj au participat: copilul care a simulat lovitura, cativa oameni de pe acolo, cel care a filmat si cel care a prelucrat totul pe calculator.
    Denigrarea presedintelui (suspendat de ei si re-ales de noi), continua…!

  4. Din cauza trucajului asta mizerabil o sa ma duc sa il votez pe Basescu, asta cu toate ca nu mai vroiam sa votez .

  5. chiar daca e trucat sau nu ideea mediatizarii filmuletului arata clar mizeriile care se fac in campaniile electrorale, interesele politice si meschinitatea celor implicati. eu cu cine votez?

  6. Eu cred ca Basescu este vinovat prea multe a facut si cu ziarista a-ti vazut ce a facut lumea vorbeste ca i-si bate si nevasta foarte urit tu om care te crezi presedintele Rominiei sa faci asa ceva si atunci ne mai miram ca oameni fara pregatire fac ce fac i-si bat copii,nevestele etc vedem zilnic la tv asta dorim asemenea Presedinte care tine cu dinti de scaun

  7. De ce Mirela … il preferi pe Geoana ? Si pe ce te bazezi cu lumea vorbeste … ca eu sunt foarte informat cu politica si aud asta in premiera de la tine. Oamenii judeca din prisma propriilor judecati si proiecteaza asupra celorlati propriile slabiciuni si modul lor de a fi. Sa cred ca ai mancat prea multa bataita de la taticu cand erai mica sau a lipsit cu desavarsire din viata ta ? Ipocrizia ta ma dezgusta dar din respect pentru femei in general iti spun ca stiu ca in spatele a aceea ce afirmi este o fetita mica care plange si are nevoie de atentie. Numai bine si sa ai grija de tine.

  8. @Delia
    Delia draga …. faptul ca pui ntrabarea asta spune ca esti intr-un conflict cu tine si de fapt nici tu nu mai stii ce sa crezi. Ai tot dreptul sa fii asa … sa judeci … sa incerci sa pricepi. De aia cauti raspunsuri pe web… pt ca tu singura nu reusesti sa ti-l dai. Nici nu mai cred ca merita. CIneva spunea ca un om inteligent crede doar jumatate din ceea ce i se spune, iar un om intelept stie ce jumatate sa creada. Nu vreau sa ma dau filozof am adaugat informatia pentru ca poate te-ar putea ajuta. Numai bine.

  9. “Pur si simplu apare “pumnul” timp de 2 frame-uri pe cand retragerea bratului este mult mai elastica in jur de 7 frame-uri ” . Serios?!
    Si io naivu care credeam c-asa-i in filme. O miscare rapida apare in mai putine cadre decat una lenta. Cam asa e regula in toate filmele, chiar si in cele de calitate mai buna.. Apropo, sunt si alegeri parlamentare pentru PSD duminica si nu stiu eu? Credeam c-au fost deja.
    Un gaozar

  10. …asta da curaj,se bate cu Iliescu(80 ani) si un copil…asa a disparut coruptia…george,cu g mic de la basescu, esti un fraier

  11. …e trucat…cum e posibil ca un om ca basescu s loveasca in public un copil …fiti seriosi mai…e trucat…faza e , ca e TRUCAT DE TOT RAHATUL.. nijte tampiti..VOTATI BASESCU!!!

  12. Pur si simplu este de neinteles cum,chiar si in fata evidentelor,sunt atatia oameni care sustin contrariul!Daca basescul este nevinovat,de ce s-a comportat exact CA UN PERSONAJ VINOVAT,se citea si pe fata lui disperarea,la emisiunea lui Dumitrescu,se gandea probabil ce casete mai au “mogulii”,era TERMINAT DE FRICA!!!!!!!Daca este nevinovat,de ce nu a cerut o expertiza serioasa,eventual de la niste specialisti din afara tarii,impartiali,care nu pot fi banuiti ca sunt “oamenii mogulilor”?!!!!De ce ?Pentru ca el chiar este vinovat,filmuletul nu este trucat,asta este marele conducator,unul care se bate cu cei mai slabi decat el,care nu au nici-o sansa in fata lui,unul caruia i-a fost frica sa participe la o emisiune serioasa,in campanie, a fost prezent doar la cei care nu ridica glascioarele in fata lui,care nu-l pun,Doamne fereste,in vreo dificultate…Bine ca nu a spus, la emisiunea lui Dumitrescu,ca nu era el,in filmulet,lovind un copil,ci era un admirator de-al lui…Celor care il sustin in continuare,pe acest om,fiind orbiti(dar nu stiu de ce anume),le aduc aminte ca ar putea ajunge candva,intr-o situatie asemanatoare,sa le vina copiii acasa batuti de vreun derbedeu,as fi foarte curioasa cum ar reactiona …
    Ce bine ca mai este foooooarte putin si basescul va pleca pe mare,se gaseste un vas si pentru el…la cat de bine a condus tara asta,cred ca o sa naufragieze pe vreo insula pustie si-o sa se mai intoarca peste vreo 50 de ani…Calatorie sprancenata!

  13. Problema 1. Draga Elena, ma uimeste calitatea ta de psiholog si capacitatea ta de a citi gandurile oamenilor. Daca nu te cunosti pe tine nu ai cum sa cunosti ce se intampla in mintea unui om. Si te trec putin printr-un exemplu. Daca tu sa zicem ca esti la propria nunta …. si cand apare momentul ca barbatul sa zica DA .. spune ca nu mai vrea sa te ia de neavasta invocand un motiv care nu este adevarat. Cum reactionezi ?(vorbesc utopic .. nu am de unde sa stiu daca esti sau nu esti casatorita) Iti spun eu .. ai fi confuza si TERMINATA DE FRICA. Incerci sa cauti in memorie legaturi cu motivul invocat pentru a de disculpa, dar in acelasi timp esti in fata a sute de oameni pe care nu vrei sa-i dezamagesti si sa te faci de ras.
    Problema 2 .Basesescu a dat in judecata ziarul Gandul .. si a cerut si expertiza. Astfel in acest moment filmul nu va mai putea fi folosit de nici o televiziune, ziar etc pana la terminarea procesului, iar gandul este obligat pentru expertiza pentru a dovedi buna intentie de a arata adevarul caseta originala si camera cu care s-a filmat. Si ghici ce … Gandul nu o are.
    Problema 3. Lui Basescu nu ia fost firca sa particiepe la nici o emisiune . Pur si simplu nu a fost chemat . Daca te uitai si pe alte posturi … vedeai ca Basescu era in campanie prin tara si multe posturi aratau imagini , pe cand realitatea ignora total.
    Problem 4. Realitatea TV apartine lui VANTU – membru PSD si toate ziarele si pubilcatiile care dervia din asta .. uitata-te pe site-ul realitatii ca sa le vezi. Antena 3 apartine de Voiculescu si aici se aplica aceeasi regula ca la realitatea. membru de pardit cu interese , detinator de alte medii de informare.
    Problema 5. Batranul meu avea o vorba .. nu vreau sa o zic .. dar vreau sa dau un exemplu…. Oamnii prosti, care habar nu au pe ce lume traiesc… isi dau cu parerea in probleme care-i depasesc. Asa ca nu mai credeti tot ce auziti .. si nu mai acumulati prejudecatile altor oameni .. daca alegeti sa credeti ceva … cercetati voi daca va intereseaza subiectul … facand asta evitati sa va faceti de cacao … pt ca veti avea argumente solide care sa sprijine afirmatiile. Daca ne apucam sa afirmam niste lucruri doar asa … sa incercam sa iesim in evidenta si pentru a ne da destepti … o sa suferm mereu … pentru ca nu se va sti peste cine vom da in discutiile noastre , persoane care ne vor baga mintile in cap si care ne vor face sa ne simtim prost .. si pe bune dreptate o vom merita.

  14. @Mihai Lion
    Multumec pentru compliment Mihai .. te simti mai bine acum ? nu ti se pare ca esti un pic cam narcisist. Imi pare rau pentru tine … imi pare rau ca tre sa jignesti alti oameni pentru a te simti tu bine. Stiu ca ai multe frustrari si viata ta e naspa … dar nu sunt eu vinovat pentru asta. Felul in care esti tzipa la tine ca tre sa iei niste decizi icu viata ta. Daca ai nevoie de un job mai bun contacteaza-ma, poate ai nevoie de o femeie mai de treaba … rezolvam si asta .. sau paote ai nevoie de o imbratisare …. aici numai maica ta de poate “ajusta”.

  15. @elena
    Scopul psd-ului cu acest film era sa convinga unele persoane ceva mai reduse, care nu au cunostinte in anumite domenii si cred ca tot ce zboara se mananca si tot ce apare la televizor e adevarat, sa nu mai voteze cu base. Pe tine vad ca au reusit sa te convinga.

    @Mirela
    Nu stii sa scrii corect romaneste deci parerea ta nu conteaza.

  16. Ba baieti… voua cred ca vi s-a urcat la cap democratia asta… ce conteaza ca Basescu a rupt mucii unui “troll”? chiar influenteaza cu ceva pe cineva? Vai vai vai marineru stie sa dea cu scatoalca… este oare mai socant decat aparitia in public dansand pe manele sau cu sticla de beutura la bot?? nu inteleg de ce pe romani ii socheaza atitudinea de roman :) Vai vai vai ce impresionabili suntem noi, vai vai ce impecabili suntem si nu mai ne suferim de atata corectitudine. Ntz ntz ntz…

  17. Din cate vedeti, baietelul zambeste :) deci cel mai probabil basescu i-a pus pana pe cap :) sau a dat mana cu el :D

    Uitati-va la el atenti. Zambeste…. Daca ar fi primit un pumn nu cred k ar fi avut fata aia.

    E trucaj pana-i lumea!

    Eu nu sunt grafician, dar pana si eu vad ca e un video aranjat.

  18. Trucaj sau nu, a venit vremea sa il “plimbam“ un pic pe nenea comandantul de nava de la carma..ajunge, dupa dezastru PSD-ist , a venit dezastrul portocaliu…hai sa dam jos cu ei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *